今晚突然想煮西餐, 諗起早幾日同兔爸行supermarket買咗包好似幾好味嘅急凍青口, 所以就整咗"茄汁青口意粉"喇~~!!!!!
個賣相都唔差咖~ 味道我覺得都ok la!!! ^^

原來喺supermarket買嘅急凍青口係咁好味咖~!!
Vinkivan 2009-1-9 05:57:24 AM
原帖由 cordero 於 2009-1-8 22:39 發表

好主意喎~你幾時返香港?我地呢度都有wesky大廚

我暫定四月頭就會返香港喇~!!
cordero 2009-1-9 07:02:30 AM
咁4月黎你屋企搞趴地la#^30^#
波丸媽 2009-1-9 10:13:54 AM
我同wesky住好近~~住元朗的~~kekeke
Vinkivan 2009-1-9 08:28:35 PM
原帖由 cordero 於 2009-1-9 07:02 發表
咁4月黎你屋企搞趴地la#^30^#

HAHAHA... 我屋企...??

不如等我返嚟相約大家出嚟見面, 食飯也好... 唱K也好...
Vinkivan 2009-1-9 08:31:40 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-1-9 10:13 發表
我同wesky住好近~~住元朗的~~kekeke

住得咁近我... 咁就真係要約你呢對金童玉女#^10^#出嚟見下面喇!!

快速發帖