我想搵珠仔板放起籠底-.-
(係未叫珠仔板?,透明有d隆隆個d)
但係去到邊都搵唔到

木瓜丸一盒個隻話生產商唔再出.
我未比過coffee食g.
不過見到佢係咁食自己d毛...
諗下有咩可以幫幫佢-33-
#^19^#

呢排TKO 呢邊又冇唒T-草..
唉/_\
hamster1013 2009-1-12 10:12:01 AM
珠仔板你有無去過q兔問吓有無呀?
我喺觀塘間pxts cafe見過, 不過我覺得哩間舖d嘢都好貴.

既然都無食開木瓜丸就唔緊要啦!!
如果你真係想買其嘢俾佢食, 可以試吓買木瓜乾或apd木瓜粒俾coffee試吓(r記有得買).

小米 2009-1-12 01:39:46 PM
豬仔板, Q兔有得賣喎
好似有 1X2呎, 1X3呎, 但佢唔會幫你CUT, 一定要自已CUT
lingyan 2009-1-12 04:36:30 PM
你話透明有隆隆個D係咪指AB個隻腳墊阿 ?
呢隻我尋晚係R記買左塊40蚊 ~
`Shusonbaby||' 2009-1-13 07:54:39 PM
唔該唒咁兔位.
起我屋企附近得紅蘿蔔..
佢d野超貴-.-起我個邊個間

好多兔友都話R記d野好啊
但係荃灣距離TKO好遠#^80^#
machai)) 2009-1-13 08:30:18 PM
1X2呎 = $55
1X3呎 = $60

原帖由 小米 於 2009-1-12 01:39 PM 發表
豬仔板, Q兔有得賣喎
好似有 1X2呎, 1X3呎, 但佢唔會幫你CUT, 一定要自已CUT
akaicathy 2009-1-13 08:47:10 PM
豬仔板r記, 8號同q兔都有呀
不過好似用ab個隻腳墊舒服d咁
`Shusonbaby||' 2009-1-13 11:21:01 PM
ab個隻腳墊 唔係叫豬仔板?
噢!!! 我弄錯了!!
ab個隻腳墊應該先係=]
8號在哪???
尤尤 2009-1-13 11:35:06 PM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2009-1-13 11:21 PM 發表
ab個隻腳墊 唔係叫豬仔板?
噢!!! 我弄錯了!!
ab個隻腳墊應該先係=]
8號在哪???

http://mini-house.info/thread-3236-1-1.html

$20 一塊...
kelvinkwan0719 2009-1-14 12:35:39 PM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2009-1-13 07:54 PM 發表
唔該唒咁兔位.
起我屋企附近得紅蘿蔔..
佢d野超貴-.-起我個邊個間

好多兔友都話R記d野好啊
但係荃灣距離TKO好遠#^80^#

你都係住將軍澳架..我都係丫..haha得閒交流下..

快速發帖