星期六走到 I L R買草,
返到屋企拆開箱OXBOW草 ...
真係差到呢 .....
枯草超級多 ....
揀都有排揀 ...
最後都係唔揀,俾兔兔自己揀 ....

wesky 2009-1-18 11:55:22 PM
我果箱都係好....碎.....
你真係好好心機揀
lingyan 2009-1-19 12:03:19 AM
D相係兔兔籠入面既草草黎 ga,
我無揀過草,因為我見到箱草真係多到呢 ....
係會揀極都有 ...
不如俾兔兔自己揀 = =|||
大富翁 2009-1-19 12:27:03 AM
嘩..真係幾差下bo!!
一定會食到成地都係...
hh0 2009-1-19 12:28:55 AM
兔兔都可能揀到好無奈.....一係食一係絕食#^64^#
lingyan 2009-1-19 11:26:23 AM
今朝起身清籠,
二籃草都已經無哂草 ...
剩返d枯草係哂地下 ... #^3_002^#
kelvinkwan0719 2009-1-19 11:34:21 AM
我買momi都ok架..不過唔知你地兔兔食唔食...同埋好多芯
hh0 2009-1-19 12:36:18 PM
yes ar, 我都轉左momi,ok,  好過oxbow
珊迪小姐 2009-1-19 04:25:43 PM
甘多葉甘既!? #^54^#
elyse)) 2009-1-19 06:44:03 PM
最近d oxbow真係差到哭..
我個箱都係咁...都分唔到係佢食剩定新鮮...:024:
ping.tat 2009-1-21 01:29:36 AM
我都買左一箱~都好香同綠,不過枯草就好似多左DD~
現在考慮轉MOMI,因為上次買左包MOMI2CUT.試下俾佢地食
3隻衰仔出奇地食好多,連枝都食埋,因此打算轉~
同埋OXBOW成日斷貨,都要搵定一隻做後備
珊迪小姐 2009-1-21 11:23:42 AM
我Charcoal食開Momi , 前排Momi無貨就試食Nutrition Expert
我覺得質素差吾多,不過比較長...
我鍾意佢多支 可以多磨牙仔~

p.s. 建議大家去兔協買草,買滿$300免費送貨,
兔協賺到的錢是用來做果度d棄兔既生活費啊~值得支持~ #^5_002^#
lingyan 2009-1-21 11:44:05 AM
我都考慮momi 2 cut,上次想買個陣咁o岩就無哂貨~同埋好似只有o個間先有2cut~
hh0 2009-1-21 12:11:54 PM
momi 2nd 我都買過, 葉比較多, 用黎溝下1st 都幾好
淨食就唔夠枝
katatata 2009-1-21 01:11:38 PM
#^40^#  我買左1箱OWBOW之後~~好多好多草碎...
今日訂左Nutrition Expert 11lb 試下...我係petegg到訂~
$360送貨~琴日訂~今日就可以送貨~同埋比兔協平少少~XD

快速發帖