毛毛唔係好鍾意玩玩具,俾過波波,紙同紙皮箱佢都唔係好玩,最鍾意周圍捐,好似龍貓咁周圍跳同痴著人~

你地0既兔兔鍾意玩咩???
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 80 人參與投票
4.55% (9)
11.11% (22)
4.04% (8)
6.57% (13)
0.00% (0)
9.09% (18)
9.09% (18)
34.34% (68)
13.64% (27)
7.58% (15)
您所在的用戶組沒有投票權限
燒雞。﹏。)) 2009-7-29 07:04:10 PM
點解冇抓地嘅??^^
勞仔 2009-7-29 07:24:38 PM
跳兔仔舞,唔係最鐘意咩?
小糖^^ 2009-7-30 02:30:36 PM
★smile:D 2009-7-30 08:05:04 PM
最中意撕報紙-__-
周圍咬下;捐沙發底-.-
自已玩;好少理人:022:
wyman 2012-11-12 11:40:09 PM
玩兔奴
sukipuppy 2012-11-13 03:19:16 AM
周圍捐,咩都咬下,摸佢時就最定
fluffy 2012-11-19 11:18:08 AM
周圍捐, 跑步(疾跑),  咬草磚,  發呆
Bo_Bo 2013-4-21 10:11:13 AM
咩野玩具都無興趣,太懶,行兩步就係唔同位攤低唔郁...
316543456777777 2013-8-10 11:38:21 AM
兔仔通常也喜歡玩球的哦
sarahmug 2013-11-30 10:33:11 AM

最近佢好鍾意失驚無神的啄我,即刻摸佢時又即刻閃左,之後又等我唔為意時又用鼻鼻啄我~好古惑
Dylan 2013-12-4 02:45:32 PM
最鍾意咬我對拖鞋
Yuki78 2013-12-13 01:59:12 PM
他喜歡玩毛巾,在大毛巾中捐來捐去,又喜歡咬住它周圍走.
Yuki78 2013-12-13 02:04:52 PM
sarahmug 發表於 2013-11-30 10:33 AM
最近佢好鍾意失驚無神的啄我,即刻摸佢時又即刻閃左,之後又等我唔為意時又用鼻鼻啄我~好古惑
...

我的兔都會這樣,好似打招呼咁,話你知她係度,及有時我阻住左她的去路,叫我行開D. 但都好可愛!!

快速發帖