聽講幫兔兔按摩會好舒服....
有無試過呀?
我見過兔協有得賣... #^66^#
小米 2009-1-24 01:12:26 AM
我都係用 helen_laam 嗰把梳.. 係上次上兔協既護理班, d 義工介紹用
另外, d 針梳最好係冇 膠粒.. 下次上兔協可以睇埋
Vinkivan 2009-1-24 11:54:01 AM

回復 16# 的帖子

我試過之前買咗把冇膠粒嘅針梳, 同兔兔一梳就雞飛狗走喇~ 之後即刻買返把有膠粒嘅同兔兔梳, 佢就冇走喇~ 仲好enjoy tim~ 我諗佢哋皮膚咁薄, 針梳會唔係幾啱佢哋喎~!!
helen_laam 2009-1-24 12:18:41 PM
我都係用冇膠粒o既針梳~~
其實我都幾擔心o架~~
所以好少用囉~~
通常都只會係刷手仔腳仔~~
因為佢個身d毛唔太打結(我家的是短毛兔)~~
如果打結我都係捉起一撮毛咁梳囉~~
因為好怕整損佢~~
lingyan 2009-1-29 03:06:16 PM
原來係呢把梳,我周街搵都唔見有得賣。
之前 dr yen 就係叫我買呢把梳 (仲話雖然 betty 無 taste但真係好用#^59^# )。
`Shusonbaby||' 2009-1-29 03:29:43 PM
好好用嫁??
coffee雖然係短毛兔.但係佢d毛都好長~0~''
有得買我都想買o野~#^67^#
hh0 2009-1-29 05:47:58 PM
無意中發現左把A貨, 用過又真係可以梳到幾底毛餅
岩晒屋企隻短毛中毛兔, 價錢又比貓梳平一大截
下次梳完毛影埋D毛餅先post上黎~
ping.tat 2009-1-30 12:18:54 AM
今日都買左一把~不過唔係兔協買
$85~明天放假試下用,用左之後,如果效果好就影相給大家看
lingyan 2009-1-30 04:18:36 PM
DR YEN 幫 MIFFY 用呢把梳梳過一次,
MIFFY 個樣真係冧到佢呢。
最後真係梳到好多毛出黎~
成把膠都應該幾方便洗,個D針梳都真係洗又唔係,唔洗又唔係 ..
fackingcat 2009-1-30 08:59:44 PM

回復 22# 的帖子

請問你把a貨係邊到搵?
TaMMy 2009-1-30 09:46:06 PM
我隻仔最唔鍾意我幫佢梳毛#^50^# (唔知係咪我梳得佢唔舒服)
佢只係俾我用呢把梳梳架ja....
不過缺點係會梳到周屋都係毛~
hh0 2009-1-30 11:47:59 PM
呢把係無意中見到既:

原本既外型                                      拆左個硬蓋好用D

試下梳毛, ok呀                               d毛餅一拉就清晒

$$會平D, 我覺得呢個都唔錯啦#^79^#

ping.tat 2009-1-30 11:58:21 PM
hi~hh0
你把梳好正a~係邊度買
等我買把送俾朋友~
可唔可以話我知係邊度買#^80^#
小米 2009-1-31 12:00:37 AM
真係好正咁噃!! 仲要圓頭tim, 應該會舒服 d!!
hh0 2009-2-2 12:21:00 AM
原帖由 ping.tat 於 2009-1-30 11:58 PM 發表
hi~hh0
你把梳好正a~係邊度買
等我買把送俾朋友~
可唔可以話我知係邊度買#^80^#

係家品店無意中見到既, 貨架上得一個, 咪買返去試下lor,
估唔到幾好用, 想買多個都唔見, 睇下有無機會碰到啦
cordero 2009-2-2 01:31:07 AM
見到可以大量入貨,賣俾兔友們

快速發帖