-W- 我就...12/2偷偷地整左蛋糕送俾我BF...
驚喜下啦~XD已經post過~不用提啦~

今日呢就...俾返個大驚喜我~xd 意想不到的...事發就係...
初初佢話下午想自己先出家行下~點知臨時話倦唔想出~
我仲以為佢下午會出去買禮物啦~點知又唔出~-W-已經預左無禮物收~
反正佢今日唔送~平日佢見我鍾意咩~佢都會送俾我既~
所以就同佢係家到打下機~上下網咁~等到成5點先出街~
因為本身就已訂左位去日航酒店食自助餐~依個我已知道的~
好啦~搭mtr去~佢話5:30去到~早d行好d~我地食6:30~
去到尖咀~因為我唔知日航係邊~睇地圖啦~諗因為係邊到出~邊到行去~
當我睇完個時~發現唔見左佢~-00-"我以為我睇得太入神~
聽唔到佢叫我行啦~仲周圍搵~最後乖乖地企返係地圖到個等佢...
我又怕佢話我發夢~唔知去左邊~=__="因為我成日都自己行開左~而俾佢罵~
點知想打俾佢之制~佢無啦啦拎住紮花花係我面前~送俾我~-口-"
估都估唔到~我完全唔知~原來佢一早電話訂左~約左個人係mtr交收~
而且我一直都話唔想收花~因為情人節買花好貴-口-"唔想佢花錢~
點知佢最後都買左~xd因為佢知我未收過花~一直以來~我都唔叫人地唔好送花~
其他人會乖乖唔送~點知佢就曳曳偷偷送俾我~>w<雖則如此~
其實我都好鍾意花花~只係唔想佢花太多錢~-_-"今次紮花~成800蚊丫...
仲計埋自助餐~><今個情人節~就花左佢2000蚊丫~係上年既一倍丫...
但係我都好開心~XD好希望年年都同佢過~但唔好年年既費用成倍數~""

mim0510 2009-2-16 11:57:59 AM
個人經驗................:048:
拍拖果時咩都要多d,唔好同佢save錢
遲d結左婚,要佢送呢樣送果樣,唔係一定唔會送比你
不過難d囉.........
絨絨妹)) 2009-2-16 12:06:07 PM
原帖由 mim0510 於 2009-2-16 11:57 AM 發表
個人經驗................:048:
拍拖果時咩都要多d,唔好同佢save錢
遲d結左婚,要佢送呢樣送果樣,唔係一定唔會送比你
不過難d囉.........

d兔媽睇完,兔爸有難喇 :056:
cordero 2009-2-16 12:06:45 PM
但當你錫住佢就唔會捨得徙佢錢GA LA.....
我最徙佢錢,就係要佢養隻化骨龍珍珍~哈
mim0510 2009-2-16 01:01:52 PM
咁又唔係咁講喇!!!
拍拖果時真係咩都送ga,年年生日禮物都送鑽石ga

你知喇........鑽石呢家野,緊係越買越大粒嘛..........
果時我話要買1卡,佢就話等你生左仔先喇........
e+仔都生埋喇,佢就話不如用d錢去買部賣相機影阿仔仲好喇......
總之.........多多值口:004:
絨絨妹)) 2009-2-16 01:25:05 PM
原帖由 mim0510 於 2009-2-16 01:01 PM 發表
咁又唔係咁講喇!!!

你知喇........鑽石呢家野,緊係越買越大粒嘛..........
e+仔都生埋喇,佢就話不如用d錢去買部賣 ...

我都覺得用d錢買野俾小朋友仲好:057: ←明顯地係兔爸
lingyan 2009-2-16 02:46:43 PM
原帖由 mim0510 於 16-2-2009 01:01 PM 發表
咁又唔係咁講喇!!!

e+仔都生埋喇,佢就話不如用d錢去買部賣 ...

1卡唔係好貴姐,最靚色個隻都係7萬蚊~

今年兔爸就送左札花俾我,同一隻熊仔扮兔兔既公仔~
咁多年都係兔爸第一次送一札花俾我咋 ....
而家佢仲醒目到買香一札乾花 (佢知道我一見到鮮花謝哂就唔開心 /_\),

好香,仲要係我最鐘意既紫色 ^0^
mim0510 2009-2-16 06:35:34 PM
7萬蚊.............咁我又唔會要到咁貴:026:

我生米米都只係用左5萬蚊之嘛:032:
尤尤 2009-2-16 07:59:03 PM
我係自己1個人過.......
因為仲未有情人.....
哈....
其實應該讀書先岩........
cordero 2009-2-16 09:44:31 PM
原帖由 mim0510 於 2009-2-16 06:35 PM 發表
7萬蚊.............咁我又唔會要到咁貴:026:

我生米米都只係用左5萬蚊之嘛:032:

呢兩位兔媽係有錢錢~~~
我惟一一粒鑽石都係值幾千蚊,仲要唔係兔爸送,嘻嘻#^58^#
mim0510 2009-2-16 11:57:09 PM
自己搵錢自己洗...................叻叻:061:
katatata 2009-2-17 01:19:32 AM
:051: 你地知道嗎~琴日收完花~今日就同左我bf 開左火~
佢發脾氣掉爛左紮花lu~剪哂爛哂d玫瑰花~仲同我打起上來~
=.....= 今次真係罵到好彊~第1次連架都打埋~""
但維持唔夠1hrs就停哂火~冷靜落來~佢哄返我lu~""
但係身邊所有野~就比較無辜~都壯烈犧牲左...=  ="
cordero 2009-2-17 09:26:15 AM
原帖由 katatata 於 2009-2-17 01:19 AM 發表
:051: 你地知道嗎~琴日收完花~今日就同左我bf 開左火~
佢發脾氣掉爛左紮花lu~剪哂爛哂d玫瑰花~仲同我打起上來~
=.....= 今次真係罵到好彊~第1次連架都打埋~""
但維持唔夠1hrs就停哂火~冷靜落來~佢哄返我lu~""
但 ...

唉...可惜....
乜兔爸真係咁火爆...
但佢竟然打你#^62^#
hamster1013 2009-2-17 10:38:47 AM
原帖由 cordero 於 17/2/2009 09:26 發表

唉...可惜....
乜兔爸真係咁火爆...
但佢竟然打你#^62^#

I agree with you!
仲整爛晒d嘢添!!
男人係唔可以打女人架,
打女人o既男人就最唔要得~ #^62^#

Vinkivan 2009-2-17 11:16:20 AM
原帖由 hamster1013 於 2009-2-17 10:38 發表

I agree with you!
仲整爛晒d嘢添!!
男人係唔可以打女人架,
打女人o既男人就最唔要得~ #^62^#

我都同意打女人嘅男人最唔要得...
其次係發痺氣會掉嘢整爛啲嘢嘅男人都唔要得...
再其次係會大聲惡女人, 用粗口鬧女人嘅男人就要諗諗要唔要得...

總括... 雅爾... 雖則係第一次發生到咁利害...
但過來人提提你...
如果繼續喺埋一齊, 你就要小心再有下一次, 男人係會變本加勵, 有啲咩事最緊要先保護自己呀!!
mim0510 2009-2-17 11:24:48 AM
打女人真係唔要得:069:

我細個時,老豆成日打阿媽,有時仲打埋我地,

細個時唔識野,只係識喊,大個左就識報警,所以我特別憎果d男人:072:

因為打得一次就會有第二次,久而久之成為習慣

快速發帖