我個仔毛神神係男仔
5個月大獅子兔

hamster1013 2009-2-18 12:26:21 AM
講咗咁耐, 都唔記得介紹添!
毛神神你好可愛呀, 好細隻,
同布甸做個朋友丫~
ping.tat 2009-2-18 12:55:02 AM
毛神神個家好大,好鬼正
得毛神神一個,有冇打算幾時幫佢搵個朋友仔

想問下你個籠係邊度買,
同埋SIZE
[小懶] 2009-2-18 12:58:22 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-2-18 12:11 AM 發表

好...
但我唔知買邊D整靚去

可以去r記個網睇下,有好多款#^27^#
Be_Be_1989 2009-2-18 12:59:58 AM
原帖由 ping.tat 於 2009-2-18 12:55 AM 發表
毛神神個家好大,好鬼正
得毛神神一個,有冇打算幾時幫佢搵個朋友仔

想問下你個籠係邊度買,
同埋SIZE

我都想~
不過想等我熟手D~
養兔知識多D sin~
朋友讓的~280$
長90cm寬60cm高130cm
Be_Be_1989 2009-2-18 01:00:47 AM
原帖由 [小懶] 於 2009-2-18 12:58 AM 發表

可以去r記個網睇下,有好多款#^27^#

好的~
有冇D人地整到好靚的籠相相ar~?
[小懶] 2009-2-18 01:01:53 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-2-18 12:59 AM 發表

我都想~
不過想等我熟手D~
養兔知識多D sin~
朋友讓的~280$
長90cm寬60cm高130cm

#^15^#  
$280 超抵呀!!
Be_Be_1989 2009-2-18 01:03:14 AM
原帖由 [小懶] 於 2009-2-18 01:01 AM 發表

#^15^#  
$280 超抵呀!!

係ar...
加埋膠板用多100$
[小懶] 2009-2-18 01:08:41 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-2-18 01:00 AM 發表

好的~
有冇D人地整到好靚的籠相相ar~?

http://mini-house.info/thread-3935-1-1.html
我覺得哩個籠整得幾靚~ #^43^#
你個籠咁高,整3層都得wo~#^13^#
ping.tat 2009-2-18 07:55:28 AM
$280 超抵!加埋膠板$100,真係好得抵#^72^#
BarbaraFok 2009-2-18 02:00:53 PM
嘩!!毛神神你好可愛呀, :021:
我叫畢仔呀, 大家做個朋友丫
你好乖呀, 俾反肚仔, 我唔俾我媽咪反架
佢反我, 我會好唔高興架!!!:029:
neutraly 2009-2-18 03:11:11 PM
hello 毛神神!
你額頭條白間好型呀!:033:

你間豪宅好大呀..你主人真係鍚你!!:031:
Panda)) 2009-2-18 03:24:02 PM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-2-17 11:58 PM 發表

你都係ar~^^
好ar,,,
你男仔定女仔ar lucky?

lucky 係5個月大既男仔~~#^80^#
Be_Be_1989 2009-2-18 04:27:16 PM
原帖由 barbarafok 於 2009-2-18 02:00 PM 發表
嘩!!毛神神你好可愛呀, :021:
我叫畢仔呀, 大家做個朋友丫
你好乖呀, 俾反肚仔, 我唔俾我媽咪反架
佢反我, 我會好唔高興架!!!:029:

佢開頭都唔比架~
但每次反一次就有一粒糧食.
重複做多幾次就可以lu...
而家唔比糧佢食都很反
Be_Be_1989 2009-2-18 04:27:58 PM
原帖由 neutraly 於 2009-2-18 03:11 PM 發表
hello 毛神神!
你額頭條白間好型呀!:033:

你間豪宅好大呀..你主人真係鍚你!!:031:

哈...
個籠大D可以走動多D
Be_Be_1989 2009-2-18 04:29:12 PM
原帖由 Panda 於 2009-2-18 03:24 PM 發表

lucky 係5個月大既男仔~~#^80^#

不如交玩msn ar~
其實我想約一班人咁帶兔兔去公園玩

快速發帖