話說有朋友介紹可以幫自己的寵物出書, 我見價錢都唔係好貴(比自己去造平,又包郵費) 諗住幫三兄弟一人做一本留念呀!!#^64^#
如果你地都有興趣做一本, 可以PM我! 佢話仲可以做埋海報呀. 好似好吸引咁!!
(個朋友話今年書展唔會擺檔, 所以無上年個優惠價錢做呀.....)
自己去整既價錢可以去GREEN PRINT個網到睇!
而我地個價就可以PM我地問!

圖片集 放到69張相 15CM X15CM

圖片集 放到69張相 15CM X15CM

圖片集1

圖片集1

圖片集2

圖片集2

印記 放到86張相 20CM X 25CM

印記 放到86張相 20CM X 25CM

印記1

印記1

印記2

印記2

印記磨砂包膠 放66張相 28CM X 21CM

印記磨砂包膠 放66張相 28CM X 21CM

印記磨砂包膠 1

印記磨砂包膠 1

kenixester 2009-3-25 03:12:38 PM

回復 13# 的帖子

我收唔到你既pm???
ping.tat 2009-3-25 04:52:07 PM
我都有興趣~想問下D相係唔係要COPY上電腦到先
請你pm我
thank you
glendy 2009-3-25 05:16:42 PM
請pm我, thx!
亞由 2009-3-25 06:56:43 PM
我都想知多D~XD
可否PM我?謝謝 ^-^
絨絨妹)) 2009-3-25 08:16:01 PM
最近我發覺我pm出去有問題, 如果你地有興奮,請先pm我先, 咁我回覆你地
絨絨妹)) 2009-3-25 08:16:25 PM
原帖由 kenixester 於 2009-3-25 03:12 PM 發表
我收唔到你既pm???

麻煩你先pm我先
`Shusonbaby||' 2009-3-25 08:30:04 PM
一本要幾多$$嫁?
好想幫coffee整番本
絨絨妹)) 2009-3-25 11:40:23 PM
各位,我PM左你地喇,睇下收唔收到啦!#^53^#
Be_Be_1989 2009-3-26 04:08:23 AM
我都想知~
pm我唔該
絨絨妹)) 2009-3-26 10:34:12 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-3-26 04:08 AM 發表
我都想知~
pm我唔該

pm左你喇!
choi_ching 2009-4-2 12:34:54 AM
我都想知d detail ar~可唔可以pm埋俾我
絨絨妹)) 2009-4-2 09:58:21 AM
原帖由 choi_ching 於 2009-4-2 12:34 AM 發表
我都想知d detail ar~可唔可以pm埋俾我

PM 唔到你呀!
系統話你拒絕 PM呀:046:
Vinkivan 2009-4-2 02:05:26 PM
我pm咗你呀~ 唔知你會唔會收倒呢??? 如果冇收倒我就再pm你啦~ thank!!!!

快速發帖