轉載自香港兔友協會
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=2663

想與你的愛兔一起渡過一個既難忘又愉快的復活節嗎?香港兔友協會將應九龍灣德福廣場的邀請,於2009年4月10日至13日協辦一個名為【德福廣場與兔同遊 BunFunLand】之活動,為期四天,節目內容相當豐富,當中包括:

- 領養小兔計劃
- 留住兔一刻慈善合照
- 兔兔冷知識
- 愛兔慈善義賣
- 養兔知多少工作坊
- 想不到的兔示範
- 靚兔潮服大賽

靚兔迎復活  潮流由兔創!

本會誠邀各路大兔小兔和主人齊齊參加靚兔潮服大賽,在復活節來一次大變身,以最靚最突出的造型出席盛會,由兔兔和主人一同合作施展本領,演繹身上服飾,帶動兔潮流,贏大獎!

德福廣場 - 靚兔潮服大賽
日期:2009年 4月 11日
時間:下午3時正
地點:德福廣場一期中央展場
嘉賓:愛兔大使 唐寧小姐

更多....
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=2663
small_tra 2009-3-27 07:29:56 PM
佢地可唔可以好似上次咁係荷里活比兔兔玩~!?
光之天使)) 2009-3-27 08:26:19 PM
驚唔驚嚇親兔兔架?會唔會好嘈好多人...?
mini-house有人去既話....我都諗下帶total出去玩
small_tra 2009-3-27 08:31:34 PM
我上次帶糯米糍去~玩得幾開心~~
跑捉成個鐘~~~:040:
尤尤 2009-3-27 09:35:09 PM
我都唔知去5去.....#^54^#
smallsuishan 2009-3-27 11:47:54 PM
我應該會帶hill仔去丫
[小懶] 2009-3-28 12:14:36 AM
如果有野俾兔仔玩的話可能會去~
lunguide 2009-3-28 12:46:12 AM
我一定會去,但唔知帶唔帶花生去好,因為我怕人多嚇親佢,德福假日勁多人、勁多細路。
firen_freeze)) 2009-3-28 04:43:07 PM
兔兔唔識去廁所去唔去得架? 出來玩十分鐘到就會有一粒屎...#^77^#
small_tra 2009-3-28 05:28:10 PM
ok架~~~
上次兔兔都會瀨尿~有人幫你抺返
small_tra 2009-3-28 05:29:06 PM
咁得意o既~~
十分中1粒~?

到時拎定個膠袋自己汁返d屎屎~~
smallsuishan 2009-3-28 07:13:15 PM
到時成地屎..
都唔知邊粒係自己隻兔兔:040:
elvisli 2009-3-28 07:17:39 PM
有地方比mocha跑下既話

我一定會去
small_tra 2009-3-29 01:05:30 PM
上次去冇屎屎係地下到~!哈
應該有地方跑下o既
好次上次咁啦應該~!
你地幾多號去丫~!?
smallsuishan 2009-3-29 07:15:38 PM
我應該會星期5個日去
但係我想問如果參加潮服入左圍係咪第二日都要去呀??

同埋有冇人參加呢個比賽??
lingyan 2009-3-29 09:22:44 PM
11號星期六,兔爸要返工~
要12號先得嚕~
12號就帶miffy去玩下 XD

快速發帖