岩岩係UXXNTS度睇到有人賣兔仔
仲要隻兔仔得2個個星期   仲要話個價暫定450
真係睇到好火  又講大話   又話隻兔仔戒左奶
2個星期會真係戒左奶?  會真係發育好???

首先個衰人唔理兔仔生BB會之後有多好多病  都算  
之後兔地生左就逼兔兔同兔媽媽分開    只係出生2星期咋!!!!
為左錢就咁  真係仲衰過魚街D黑店!!!!!
仲要講話兔仔十年後都會死:052:   :052:

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
lingyan 2009-4-2 12:19:25 PM
真係唔知而家D細路點解咁既樣,
一D愛心都無 ...
仲要咁爛口 ...
為左錢乜都做~

就算佢點賣都好,
一定要係3個月先可以賣,如果唔係可以告佢虐待動物!!
得2個星期就賣,點都係已經犯法~
碧玉蘭 2009-4-2 06:44:02 PM
最搞笑係劇情發展到咁既地部  佢個所謂既fd又話幫個post既樓主收養左兔兔  
根本係而家比人插起升天  咪又係度狂兜   睇下幾時又係度賣兔兔呀

我都唔明個邊既板主真係係咪死  見人賣兔都唔理  唉  

不過點都好  我覺得唔好話係兔友呀身為一個人   見到d咁既事都要出聲
比個班兔販知佢做既事係有人知有人理   :052: :052:
elvisli 2009-4-2 08:24:23 PM
我係uwants係Lung∼...
我都有份話佢地..真係唔知而家d小妹妹諗乜野
Be_Be_1989 2009-4-3 02:15:38 AM
起碼都有回覆.......
喵女)) 2009-4-3 02:21:48 AM
我知兔兔最高記錄係生存到18歲的^^
lingyan 2009-4-3 10:36:26 AM
兔兔咁早就無奶食,
抵抗力就會變弱,萬一遇到惡細菌唔帶佢睇醫生好易就會拜拜 ...

賣兔就賣兔,
有証據唔認都算,但真係太過爛口 ...
覺得自己好似串人串得好型咁,
但來來去去都係個幾個粗俗字眼 = =|||
ping.tat 2009-4-3 02:12:41 PM
剛剛去睇左~敢做吾敢認~想賣兔就認~仲要串人
碧玉蘭 2009-4-3 03:52:36 PM
堅決抵制呢d死兔販:052: :052: :052:
Jessie)) 2009-4-3 05:29:33 PM
我都回覆左佢地=-=成日講C眼C眼, 而家學校係教佢地用C眼睇書?
唔怪得品行咁差, c眼平時都俾佢地坐住既又點讀好334
好似第一日識講粗口咁係咁用
其實粗口個個都識, 睇下點用嫁姐, 呢d女仔俾人搞大個肚的話都唔抵可憐啦
碧玉蘭 2009-4-4 11:21:39 PM
原帖由 Mika_T 於 2009-4-4 01:26 AM 發表

佢地真係仲敢post自己張相比人點相. 7到冇朋友, 自知之名都唔知點解, 好心佢地返去讀下書先講野la.
唔用腦唸野, 都唔知佢地阿媽點教佢地..#^62^#

可能人地覺得自己又靚又醒呢:046: :046:

話唔定佢地係有人生  但係無人教呢  唔係點會教到咁"醒"

快速發帖