大家好,

本會應九龍灣德福廣場的邀請,於2009年4月10日至13日協辦一個名為【德福廣場與兔同遊 BunFunLand】之活動,為期四天,節目內容包括:

- 領養小兔計劃
- 留住兔一刻慈善合照
- 兔兔冷知識
- 愛兔慈善義賣
- 養兔知多少工作坊
- 想不到的兔示範
- 靚兔潮服大賽

日期:2009年 4月 10 - 13日
時間:下午一時至晚上七時
地點:德福廣場一期中央展場

今次活動因有不同攤位及活動區,所以需要大量義工協助。
有興趣來幫忙的兔友,請於4月5日 或以前電郵 [email protected] 回覆,並註明可到場幫忙之日期,可選擇超過一天,希望大家能抽空幫忙。

我們會在4月6日 以電郵回覆各位,謝謝!

香港兔友協會 啟

小米 2009-4-8 12:44:55 AM
睇過個blog, 冇兔繩現場都有得買..
好照顧周到呀! 不過唔知貴唔貴呢
[小懶] 2009-4-8 12:51:00 AM
原帖由 小米 於 2009-4-8 12:44 AM 發表
睇過個blog, 冇兔繩現場都有得買..
好照顧周到呀! 不過唔知貴唔貴呢

我都想知幾錢>.< 唔知上年有無人買過哩??
hamster1013 2009-4-8 01:22:34 AM
原帖由 [小懶] 於 8/4/2009 00:51 發表

我都想知幾錢>.< 唔知上年有無人買過哩??

上年我都有去過,
但聽講好快就俾人買晒!!
hamster1013 2009-4-8 01:23:11 AM
請問大家12號又會幾點去呢?
elvisli 2009-4-8 01:58:42 AM
上年我都係即場買..冇記錯應該係65蚊
[小懶] 2009-4-8 02:55:17 AM
站時都未知幾點去=.= 不過一定2,3點之後先到=.=
$65好似都幾貴wo =口= 哩幾日睇下出面有無得賣先~#^13^#
elvisli 2009-4-8 03:35:58 AM
你住邊呀.睇下教唔教到你

其實想買平既可以去吉x島10蚊店買
小米 2009-4-8 11:08:03 AM
唔係掛~好快賣晒?
我last嗰日先去到..吉之島都離我好遠..
上次去寵物展又冇買..#^56^#
BarbaraFok 2009-4-8 12:46:02 PM
畢仔未絕育可唔可以去呀?
見大家咁高興, 我都想帶畢仔出黎玩呀#^77^#
同埋我住錦田, 有咩車可以去呀?
好似都好遠咁喎.....

mokkwan 2009-4-8 12:53:53 PM
佢無話唔得...
1.       主人帶同的兔兔年齡須在6個月或以上及體重不少於1公斤,性別不限。

2.       兔兔必須通過健康檢查,如發現有任何疾病,恕不能進場。

3.       所有進入「兔來齊齊跳」範圍內的兔兔,主人必須替牠配載兔繩,兔繩可於兔協義賣攤位購買,如沒有配載兔繩的兔兔,恕不能進場。

4.       如「兔來齊齊跳」範圍內兔兔太多,避免發生意外,主人及兔兔將會被安排分批進場。

5.       如發現兔兔的行為對其他兔兔或人士造成滋擾,請暫時將兔兔放回手提袋內,讓兔兔冷靜一下,或請在場工作人員幫忙。

6.       主人應衡量自己的兔兔是否適合參加是次活動及評估其風險,主辦單位將不會負責因是次活動而發生的任何事故,包括兔兔打架、兔兔意外懷孕等。
[小懶] 2009-4-8 02:07:37 PM
原帖由 elvisli 於 2009-4-8 03:35 AM 發表
你住邊呀.睇下教唔教到你

其實想買平既可以去吉x島10蚊店買

你係咪問我呀?#^13^#  我住馬鞍山=.=
其實我前幾日都行過10蚊店,不過果時仲未決定去,所以最後都無買到兔繩>,<而家好後悔#^56^#
唯有當日坐地鐵去,特登晌樂富出一出再去九龍灣啦=_=
hh0 2009-4-8 02:32:09 PM
畢媽: 由錦田搭西铁去美乎转九龙湾好快ga
elyse)) 2009-4-8 06:25:09 PM
原帖由 [小懶] 於 2009-4-8 02:07 PM 發表

你係咪問我呀?#^13^#  我住馬鞍山=.=
其實我前幾日都行過10蚊店,不過果時仲未決定去,所以最後都無買到兔繩>,

馬鞍山去有89D 都去到bor
不過好似唔係間間10店有牙....:026:
我買左2條...不過校到最細個圈,我隻侏儒兔都戴戴下甩左出黎
small_tra 2009-4-8 07:28:07 PM
station           r   有得買丫~
$72條~!
我都會去買丫~!
尤尤 2009-4-8 09:56:51 PM
原帖由 barbarafok 於 2009-4-8 12:46 PM 發表
見大家咁高興, 我都想帶畢仔出黎玩呀#^77^#
同埋我住錦田, 有咩車可以去呀?
好似都好遠咁喎.....

你住錦田??
我都係ar...
你住邊度....
去見下畢仔都好喎....
哈...#^64^#

快速發帖