MOMI草

guggg 發表於 2009-04-09 12:12|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我隻小哈一向都食開MOMI,前2日買左2包2.5KG...
但番到去見到好枯黃又無以前咁香...
照俾佢食啦...但好似佢真係食少左好多....點算好呀:073:
ping.tat 2009-4-23 06:32:10 PM
我4月中個時買左一箱22磅,
開第一包個時好黃,同長,超多枝,3隻衰仔好似玩絕食,掉多過食
第二包就好d,綠綠地,花.葉同枝都好平均,

因為oxbow太碎,決定轉食momi,點知1cut
等佢地食晒會買2cut
angelshing 2009-4-24 12:12:28 AM
係兔協買左箱5kg/11ibs momi 同 9ibs oxbow, 尋晚送貨立即開箱。

我早前係買最大箱momi (一箱4包), 今次買左細箱試  (一箱2包), 又好ok wow. momi 幾好 oxbow 唔碎有長長枝有小小枯草, 兔兔食得好開心.
angelshing 2009-4-25 01:27:31 AM
睇吓今期Oxbow & Momi 草相

Oxbow 草ok 唔碎+長

Oxbow 草ok 唔碎+長

Oxbow

Oxbow

Momi 好似好啲,冇咁粗啦

Momi 好似好啲,冇咁粗啦

Momi

Momi

cordero 2009-4-25 08:51:23 AM
唔知係咪食慣左momi,覺得oxbow好幼#^11^#
angelshing 2009-4-26 12:44:49 AM
我主要比momi, oxbow 當零食, 每晚用手餵oxbow拉近我同兔兔關係 :-)
wm20472 2009-5-4 03:28:38 PM
今日打電話去兔協訂MOMI話無貨
改訂同一個草場的NE
職員話草質比MOMI好, 一樣多枝
薯仔 2009-5-5 01:40:30 AM
:060:   一箱要幾多$$$~~ ??

我都想買比薯仔~~~:021: :021:
wm20472 2009-5-5 08:27:38 AM
星期四收左貨影相POST上來大家看~

快速發帖