我家隻兔女食開一隻兔糧:
白色袋,好多日文,有一句英文寫住"Natural Diet"

最近食完想入貨,但係佢轉左包裝之餘仲斷左幼兔糧,
請問有無兔友知道呢隻糧邊度有得買呀??
好慘呀隻兔,日日走黎我身邊想食野但係我無野俾佢食.
guggg 2009-4-14 11:32:00 AM
日本糧無咁好喎,不如你試下轉糧呀.
otistou 2009-4-14 11:40:42 AM
有冇相呀??????
wm20472 2009-4-14 02:27:58 PM
我知邊一只, 係旺角金魚街的寵物便x 或Q-pet集團都有賣
我屋企都有包開左未食過 (3月中買的), 你有興趣可以半價讓比你

不過日本糧對兔兔唔好, 最好轉oxbow幼兔糧
elvisli 2009-4-14 02:59:28 PM
金魚街I LOVE raxxxx 見過有
Goody09 2009-4-14 03:01:12 PM
佢講緊呢隻

lingyan 2009-4-14 03:10:22 PM
原帖由 Goody09 於 14-4-2009 03:01 PM 發表
佢講緊呢隻

唔好食呢隻啦,miffy 以前就係食呢隻,搞到一日飲成二枝水 =.=
呢隻日本糧味精好多~
仲要貴...個陣一包都賣成一百蚊 =.=
灰灰 2009-4-14 04:24:04 PM
我灰灰細個果時都食過呢隻呀...後來好多人都話唔好...話兔仔長期食會好易死。咁我就同阿仔轉左食apd la.....
kittyalice 2009-4-14 08:45:23 PM
呢隻唔好食啦..冇益架,我以前第一次又係乜都唔識,俾人呃左買呢隻...
之後d兔友話唸隻唔好,我忍痛(我記得成九十幾蚊,好貴~)掉左啦....
薯仔 2009-4-14 09:22:40 PM
:052: 我之前都係用佢~~   薯仔佢飲水飲到~~~ :050: :050: =.=

之後轉糧,轉o左oxbow~  先飲返少d~ :057:

不過轉糧要d時間囉:051:
薯仔 2009-4-14 09:25:24 PM
:001:  o甘我又冇掉o左剩返果d~~

我會當零食,逗薯仔開心果陣,間唔中都會比一粒佢~~:040:
DingDing)) 2009-4-15 09:28:29 AM
Thx goody09,就係呢隻糧喇.:061:
尋日好好采係旺角同朋友食完飯,見到間Q-pets,
竟然有喎,仲要係舊包裝,未過期,買左先.
就算依家同佢轉糧,都要舊溝新俾佢.

丁丁都5個月大喇,諗住佢食多個零月幫佢轉 成兔糧,
到時先轉牌子.
唔知有無人試過咁轉呢?
wm20472 2009-4-15 10:59:32 AM
都係OXBOW啦, 我諗緊我個2隻成兔時, 除了比草, 都會比成兔糧
妮妮 2009-5-5 11:01:03 AM
我以前唔識都買過日本糧,但好彩後來聽到人話無益,即刻就轉左食Oxbow,後黎又轉APD,最近見有隻mazuri都想試吓,但之前睇醫生時聽到話兔仔可以唔食糧都得,咁究竟係咪真架?
wm20472 2009-5-5 11:34:59 AM
成兔後, 若果有食菜, 可以唔食糧

快速發帖