我諗住養兔仔,打算買齊d用品先買隻兔
屋企有個淍空左既鳥籠,size應該係46x46x64(高)
我想將佢整做一個2~3層既兔籠呀
但係會唔會太窄唔岩兔仔周圍走??
同埋係邊度可以買到板加建呀..
plx help..thx
smallsuishan 2009-4-14 12:29:50 PM
好似太細,,,
兔仔活動應該唔夠位
tracy)) 2009-4-14 12:53:22 PM
太細啦,放埋個廁所入去,隻兔仔都無位訓啦
cinnamoroll 2009-4-14 02:18:17 PM
我覺得個太高,但唔夠闊~
wm20472 2009-4-14 02:25:12 PM
我覺得:
籠太高 (over 1M), 佢用唔著
唔夠闊, 佢打橫跳2下都唔夠 (除非你買圍欄或放佢出來四圍走)
lingyan 2009-4-14 02:54:19 PM
唔夠闊,放左個廁所就無其他位置俾兔兔伸長黎訓~
就算加層板,亦都唔夠空間可以俾佢安全跳落去~

唔好改建啦,買層板一塊都要35蚊,
買完都差唔多可以買個新籠返黎~
唔好為左慳少少/唔想浪費用品而增加兔兔睇獸醫既機會~
睇一次獸醫係貴過買個新既ab籠 ...
Goody09 2009-4-14 04:24:14 PM
呢個籠真好用。。。

tipsyheart 2009-4-14 05:22:58 PM
咁好啦,等我遲d買返個兔穩先,thx
tipsyheart 2009-4-14 05:23:31 PM
原帖由 Goody09 於 2009-4-14 04:24 PM 發表
呢個籠真好用。。。

你呢個籠幾大幾錢呀 @@?
Goody09 2009-4-14 05:32:52 PM
$350 R記...可以送貨..
81 cm x 51 cm x 50 cm(高)

小米 2009-4-14 06:37:01 PM
Goody09, 塊木板(底)係咪另比錢加佩? 可唔可以影相睇睇?
小米 2009-4-14 06:46:12 PM
第二層放唔放到 Q兔既雲石板?
shearer 2009-4-17 02:54:22 PM
原帖由 Goody09 於 2009-4-14 05:32 PM 發表
$350 R記...可以送貨..
81 cm x 51 cm x 50 cm(高)

More details like address and telephone no ? Thx !
兔仔怡v3v 2009-4-17 03:28:20 PM
原帖由 shearer 於 2009-4-17 02:54 PM 發表

More details like address and telephone no ? Thx !

http://www.statixnr/main/web/rabbit.htm
可以上網睇下

快速發帖