其實兔繩點分size,
有邊隻適合迷你兔用。
波丸媽 2009-4-16 10:08:58 PM
如果係兔仔專用既繩, 有size分架, 不過我成日都見到 係 M, 未見過L, 而S就唔清楚, 你可以問下d sales架~~
我都想搵L買, 波波果隻好似係M...... 小丸唔岩帶~~
wesky 2009-4-16 10:17:11 PM
我都唔知有 size 分既 tim
CHIUPO=] 2009-4-16 11:35:36 PM
樂樂都係迷你兔
我係吉之島10蚊市場個到買左條兔繩比佢
有得較大細
我見到有S 、 M
我就買左S比樂樂
岩晒佢#^64^#
明月 2009-4-16 11:53:16 PM
原帖由 CHIUPO=] 於 2009-4-16 11:35 PM 發表
樂樂都係迷你兔
我係吉之島10蚊市場個到買左條兔繩比佢
有得較大細
我見到有S 、 M
我就買左S比樂樂
岩晒佢#^64^#

你在那一間吉之島10蚊場度買,
樂富果間有冇。
[小懶] 2009-4-17 12:05:00 AM
樂富果間都有架~ 我果條都係晌果度買
lingyan 2009-4-17 01:14:56 AM
真係 FOR 兔既兔繩就好似無話分SIZE~
全部都係可以自己較返O岩~

上次係九龍灣見到隻超細隻既兔兔,
佢都有條兔繩,佢個隻我係MK見過一次~
都係類似 MIFFY 個隻,都係用牛仔布,但係款唔同~
lovebunny 2009-4-17 01:47:35 AM
我今日都幫 bunny買左條兔繩同埋牽引繩, 係荃灣吉之島入面間10 蚊店, 剛剛俾佢試, 好啱身.... S碼....
首先, 金毛試.... fit!

之後, bunny 試, fit!!!

lovebunny 2009-4-17 02:13:22 AM
我就鍾意藍色同淨色, o個度有其他款式架. 雖然係俾狗用, 不過係 S 碼, 又可以調較細 d, 我個款寫住 waist about 24-40cm, neck about 20-30cm. 我自己就冇同兔兔度, 俾您參考下啱唔啱您隻迷你兔 ^^:002:

您可以試下去其他 Jusco 10蚊店睇睇...
明月 2009-4-17 06:52:42 PM
唔該晒你地,等我去10蚊店睇下先,
特別感謝lovebunny解釋得咁清楚。
CHIUPO=] 2009-4-17 11:29:43 PM
原帖由 明月 於 2009-4-16 11:53 PM 發表

你在那一間吉之島10蚊場度買,
樂富果間有冇。

我係屯門個間買架
CHIUPO=] 2009-4-17 11:30:52 PM
原帖由 lovebunny 於 2009-4-17 01:47 AM 發表
我今日都幫 bunny買左條兔繩同埋牽引繩, 係荃灣吉之島入面間10 蚊店, 剛剛俾佢試, 好啱身.... S碼....
首先, 金毛試.... fit!

之後, bunny 試, fit!!!

你隻bunny咁乖肯戴兔繩
我隻樂樂戴左兔繩之後會想盡辦法整甩佢
lovebunny 2009-4-18 02:38:25 PM
原帖由 明月 於 2009-4-17 06:52 PM 發表
唔該晒你地,等我去10蚊店睇下先,
特別感謝lovebunny解釋得咁清楚。

唔駛客氣! 咁啱o個日去左買頸繩咪順便影埋相^^ 希望您都買倒條啱您兔兔既頸繩!!!  您可以先係屋企幫兔兔度下頸同腰 :048:
lovebunny 2009-4-18 02:45:40 PM
原帖由 CHIUPO=] 於 2009-4-17 11:30 PM 發表

你隻bunny咁乖肯戴兔繩
我隻樂樂戴左兔繩之後會想盡辦法整甩佢

哈.... 唔係架, 我一路拖住佢, 一路餵糧先ok. 冇野食就想整甩佢, 唔知其他兔兔係咪咁呢???
不過, 始終頭一次戴,都明白佢實唔慣, 始終多左d 野係個身度ma.....
小晴兒 2009-5-16 07:37:15 PM
買兔兔專用ge兔繩~我買背部有花花個隻!有得較長短:048:

快速發帖