唔好講笑
今日去了珍禽幫小黑小杏body check
因為轉天氣我怕佢地病病
點知Dr.Chris一check
就發現小黑原來係女仔!!!#^54^# #^54^#
呆左呀真係!!!
所以話兔不可以貌相!

之後我又怕佢地有蝨
就check下

最後話小黑個鼻仔有少少黃
可能係鼻水
除此之外都無野

不過知道係一男一女之後
反而仲擔心會有BB.......
conycony 2009-4-20 12:12:20 AM
但醫生話見唔到佢個睪丸跌落黎".....
點算
Step 2009-4-20 12:13:08 AM
我之前都有懷疑過賓仔既性別
又唔見佢UN, 又唔見佢噴尿WOO...
conycony 2009-4-20 12:15:58 AM
我想快快脆的小杏去絕育
點知又未有睪丸
小黑又未夠大隻
好煩惱#^81^#
【細賢】)) 2009-4-20 12:38:14 AM
唯有等佢地再大d先啦-3-"

但係會唔會一個唔覺意出事-0-"
conycony 2009-4-20 01:15:16 AM
原帖由 【細賢】 於 2009-4-20 12:38 AM 發表
唯有等佢地再大d先啦-3-"

但係會唔會一個唔覺意出事-0-"

我都怕會搞出兔命
而家暫時將個籠間開左兩邊
但聽日要去買水樽同買多個散熱板~
真係大獲.......#^81^# #^81^#
珊迪小姐 2009-4-20 10:05:04 AM
原帖由 conycony 於 2009-4-19 11:21 PM 發表

要呀
成千5幾蚊呀最後"""""#^81^# #^81^#

感冒藥+body check
要千五蚊甘貴????#^68^#
vice0926 2009-4-20 02:56:14 PM
其實買多個籠都冇洩ga..
你諗下..仲有一段時間先可以做絕育..
遲d做完絕育仲要等多一個月先可以一齊住..
所以宜家咁樣間開佢唔係辦法ga..
你買多個一樣ge籠..遲d可以一齊住果時咪疊起佢變兩層籠囉~
唔會嘥左ga~
vice0926 2009-4-20 02:56:55 PM
同埋隻隻兔兔ge成熟期都唔同..
真係唔肯定佢地幾時先識交配幾時會搞出兔命..
小心為上呀!^^
conycony 2009-4-20 04:39:06 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2009-4-20 10:05 AM 發表

感冒藥+body check
要千五蚊甘貴????#^68^#

又有少少組織去驗有無蟲
total $1236.4....
conycony 2009-4-20 04:41:12 PM
原帖由 vice0926 於 2009-4-20 02:56 PM 發表
同埋隻隻兔兔ge成熟期都唔同..
真係唔肯定佢地幾時先識交配幾時會搞出兔命..
小心為上呀!^^

我個個係日本籠
應該無得加高架#^50^#
我又唔忍心放佢落個手提籠
怕佢地無得見會悶
所以用板間開左佢地
等佢地又見到對方
又唔會unun

好在本身個籠都有差不多3尺x2尺
唉#^80^#
尤尤 2009-4-20 08:39:47 PM
身世大發現 ......