大家好呀=] 我第1次養兔
佢叫ar bee 個店員話佢係獅子侏儒兔
佢話養大左 1係好大隻1係好細隻 係唔係呢?:056:
希望同大家交流下兔兔既野啦:002:

好細隻咋

好細隻咋

好鍾意係到hea~

好鍾意係到hea~

keromanman 2009-5-2 12:36:54 AM
[quote]原帖由 nico 於 2009-5-2 12:28 AM 發表

係呀.. 佢係仔仔.你個隻女女定仔仔黎嫁?
有機會可以比佢地重聚下呀@@

我個隻係仔呀!!姐係兩兄弟呀~~咁巧合~~!!
hh0 2009-5-2 12:36:55 AM
原帖由 nico 於 2009-5-2 12:02 AM 發表
大家好呀=] 我第1次養兔
佢叫ar bee 個店員話佢係獅子侏儒兔
佢話養大左 1係好大隻1係好細隻 係唔係呢?

個店員講野甘風趣ge~
haha, ar bee好得意啊, 好耐無養d甘細既兔lu~
wesky 2009-5-2 12:39:49 AM
咁快搵返個兄弟啦
幾時 post 張兄弟相黎睇下啊:073:
nico 2009-5-2 12:42:23 AM
原帖由 keromanman 於 2009-5-2 12:36 AM 發表
[quote]原帖由 nico 於 2009-5-2 12:28 AM 發表

係呀.. 佢係仔仔.你個隻女女定仔仔黎嫁?
有機會可以比佢地重聚下呀@@

我個隻係仔呀!!姐係兩兄弟呀~~咁巧合~ ...

咁真係好岩.. 希望有機會比佢地2個一齊玩啦=]

原帖由 hh0 於 2009-5-2 12:36 AM 發表

個店員講野甘風趣ge~
haha, ar bee好得意啊, 好耐無養d甘細既兔lu~

係啦..都唔知佢會大定細-0-
細兔真係好可愛=] 不過大左一定都好得人鍾意^^
nico 2009-5-2 12:43:06 AM
原帖由 wesky 於 2009-5-2 12:39 AM 發表
咁快搵返個兄弟啦
幾時 post 張兄弟相黎睇下啊:073:

我都好想佢地快d有兄弟相:020:
keromanman 2009-5-2 12:44:42 AM
[quote]原帖由 nico 於 2009-5-2 12:42 AM 發表

咁真係好岩.. 希望有機會比佢地2個一齊玩啦=]

我地得閒聚一聚~~
nico 2009-5-2 12:45:38 AM
好呀=]:048:
keromanman 2009-5-2 12:56:55 AM
等我post我個隻俾你地睇下~~
唔知我個隻係哥哥定弟弟呢??

nico 2009-5-2 01:00:44 AM
真係好似樣呀-0-  
有機會真係要問下個店員邊個係哥哥定弟弟啦@@
keromanman 2009-5-2 01:07:43 AM
原帖由 nico 於 2009-5-2 01:00 AM 發表
真係好似樣呀-0-  
有機會真係要問下個店員邊個係哥哥定弟弟啦@@

佢地連攤係度個姿勢都一樣
cheuk123456 2009-5-2 01:56:01 AM
bee bee 你好!!:053:
歡迎加入我地大家庭!:002:
cafekaleo 2009-5-2 02:17:43 AM
aiya我之前行過都見過佢地兩隻呀
真係好得意
多d上黎update下 :001:
`Shusonbaby||' 2009-5-2 10:04:33 AM
真係好似波波既親戚~嘻
nico 2009-5-2 01:10:48 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-5-2 02:17 AM 發表
aiya我之前行過都見過佢地兩隻呀
真係好得意
多d上黎update下 :001:

係呀..  佢地有3隻呀~~琴日仲見到有1隻係個到~0~
CHIUPO=] 2009-5-2 05:10:23 PM
哈,我係8號x買野得陣都成日見到佢地3隻呀
估唔到會係到見到ar bee=]
我隻樂樂都係係8號x買架
之前係8號x個到見到ar bee 3兄弟
已經覺得佢地好可愛#^64^#

快速發帖