呵呵...兔兔著lee個衫好冇睇呢~~

pink lady.jpg (30.01 KB, 下載次數: 51)

pink lady.jpg

Pink lady @.jpg (33.07 KB, 下載次數: 37)

Pink lady @.jpg

small_tra 2009-5-4 07:18:29 PM
第一張相係唔係隻手手去走左出黎呢~!?:060:

好得意丫~!:023:
Vinkivan 2009-5-4 10:03:29 PM
點解你哋好似好易同兔兔著衫咁嘅, 我之前買咗兩件, 同佢哋著嗰陣好似會整親佢哋咁, 最後都係著唔倒~!!
尤尤 2009-5-4 10:15:20 PM
snowball好靚女呀!!
又好可愛......#^9_003^#
snowball 2009-5-4 10:46:46 PM
哈哈....我代snowball講句多謝咁多位兔爸兔媽先呢~

snowball又冇話唔比我幫佢著衫仔喎, 我一幫佢著, 佢就定定唔郁了~

嘻嘻, 可能佢貪靚, 知道之後我會同佢影相呢~~~哈哈...
snowball 2009-5-4 10:49:11 PM

回復 14# 的帖子

snowball返黍果時有4個月, 而家佢都有7個月大了~~

但佢都好大件頭架~~~哈哈...我屋企人成日話佢係"巨兔" < . <
SHARON 2009-5-4 11:50:20 PM
嘩,,,,咁靚女既...我小明都好鐘意呀:023:
nico 2009-5-5 12:17:46 AM
真係好令呀:023:
唔知著左兔兔會唔會熱呢
不過我都好想買件比ar bee著:039:
cordero 2009-5-5 10:43:42 AM
件衫仔好襯snowball呀~~~#^9_003^#
snowball 2009-5-5 11:14:20 AM
hoho.....i think rabbit would not feel too hot gei, as I only let her wear if for a pity short time lei^^.....
洛之彤 2009-5-5 11:54:07 AM
原帖由 snowball 於 2009-5-5 11:14 AM 發表
hoho.....i think rabbit would not feel too hot gei, as I only let her wear if for a pity short time lei^^.....

好得意丫@@
咁都唔錯WO~!
得閒比砵仔兔著下先:053:
不過.....
我怕未著到上去
佢就係咁踢我:050:
snowball 2009-5-5 12:22:20 PM
haha...your 砵仔 is so cute lei^^ he / she must be very lovely after wearing little clothes^0^

快速發帖