因為我同兔爸都不擅攝影,所以甚少同珍珍影相
所以呢幾張好珍貴架~~#^64^#

珍珍fans club募集中~~~
有興趣請報名,我會將會員資料貼係簽名度ga#^64^#

珍珍而家有FANS PAGE LA~快D去FACEBOOK加入LA^V^

滑兔~~~~~~

滑兔~~~~~~

睡美珍~

睡美珍~

笑一個~~~

笑一個~~~

Bolin 2009-5-20 03:32:13 PM
終於睇清楚珍珍個樣啦,仲連兔媽個樣都睇埋添!#^11^#

Support珍珍!
chocolate301 2009-5-20 08:48:19 PM
我又要做珍珍FANS~~哈哈:037:
Panda)) 2009-5-20 10:17:44 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-20 01:56 PM 發表

真係好衰呀!!!!
我不知幾鍾意小丸,無人參加都一定有兔參加
我諗LUCKY仔第一個報名

完全認同呀~!! #^11^#
Step 2009-5-20 10:19:04 PM
同賓仔真係一個餅印
Panda)) 2009-5-20 10:19:31 PM
我同lucky都要做fans~!! >w<
尤尤 2009-5-21 12:45:55 AM
我(尤尤),奶茶同咖啡都要....
珍珍你歡唔歡迎我地牙??#^77^#
FATO_W 2009-5-21 01:29:16 AM
珍珍好可愛牙!!!
我又想做佢粉絲!:039:
Vinkivan 2009-5-21 01:35:06 PM
我又要報名做珍珍FANS~!!!! HAHAHA
珍珍真係好可愛呀~!!!! 好想咀咀佢呀!!
Goody09 2009-5-21 04:06:16 PM
可愛肥珍珍...我隻傻兔都要做你fans ...報名先..#^30^#
cordero 2009-5-26 07:27:16 PM
加入fan page~~快d加入#^74^#
snowball 2009-5-28 01:24:31 AM
呵呵~~我都加入了啦~~~~supporting黃珍珍#^51^#
chocolate301 2009-5-28 01:56:08 AM
fan page o係邊啊??我想加入但搵唔到啊~~~#^66^#
snowball 2009-5-28 02:07:11 AM
原帖由 chocolate301 於 2009-5-28 01:56 AM 發表
fan page o係邊啊??我想加入但搵唔到啊~~~#^66^#

嘻嘻...我係facebook search 珍珍就搵到啦#^79^#
碧玉蘭 2009-5-28 02:23:06 AM
我都要做珍珍既fans:031: :031:

迷之聲  芝麻爸都要做:034: 因為佢話珍珍肥大而樣子有點笨笨  傻更更好q:033: :033:
chocolate301 2009-5-28 12:38:51 PM
原帖由 snowball 於 2009-5-28 02:07 AM 發表

嘻嘻...我係facebook search 珍珍就搵到啦#^79^#

唔該你呀~~我加入左LU....#^79^#

快速發帖