我終於搞好晒個格仔啦
係買飾物既
唔知係咪因為落雨既問題
li幾日生意係好差
真係有d唔開心....
d人話格仔多數(舌)$...究竟係咪

lingyan 2009-5-28 10:24:03 PM
原帖由 BB囡 於 28-5-2009 10:03 PM 發表

哦~~~多謝你比意見我
我今日都將兔兔減左價啦..仲入多左貨添
今日我去見冇左條兔兔頸連...仲以為比多友買左添..
死啦...會唔會係比人偷左

.........

你丫,輕鬆d啦,你俾左好大壓力你自己,
搞到自己壓力太大既話就會出好多暗瘡 ga la~#^80^#

你條兔兔頸鍊俾 miffy 偷左啦 #^64^#

FATO_W 2009-5-28 10:40:51 PM
HAHA 原來係MIFFY偷左!
不過MIFFY又戴得幾靚WOR :039:
我都好想買返條! 得閒再去睇下先
BB囡 2009-5-28 11:12:51 PM
原帖由 lingyan 於 2009-5-28 10:24 PM 發表

.........

你丫,輕鬆d啦,你俾左好大壓力你自己,
搞到自己壓力太大既話就會出好多暗瘡 ga la~#^80^#

你條兔兔頸鍊俾 miffy 偷左啦 #^64^#  

好令wor miffy
帶左頸鏈既miffy真係令左好多呀~~呵呵呵
多謝你呀!miffy媽...真係好開心好感動呀
有興趣既兔友我會再入嫁啦

快速發帖