近排好想搵啲靚靚曲奇模整曲奇, 早兩日上網搵倒間喺火炭工業邨嘅蛋糕材料店, 第二日即刻走去睇下, 好多好靚嘅曲奇模呀~!! 期中好想推介俾大家嘅係立體曲奇模, 完成品請看下圖~~~~~

下面嘅原個頭形曲奇模需另外購買

立體曲奇模仲有Hello Kitty同埋車仔兩款~

另外加推兔兔曲奇模, 不過要連埋一個Hello Kitty嘅曲奇模一齊買~
小晴兒 2009-6-8 09:36:16 AM
好令呀~睇到都唔捨得食呀!
Jojo)) 2009-6-8 10:02:42 AM
#^58^# 好想食!!!!#^67^#
兔仔怡v3v 2009-6-8 10:05:54 AM
好令呀!!!
點解兩塊曲奇餅可以承托得到一大塊曲奇餅...
好神奇呀!!!
wesky 2009-6-8 10:35:31 AM
好靚啊
未見過,  睇個樣就知好好味啦
波丸媽 2009-6-8 11:38:25 AM
又靚又好味............#^67^#
BB囡 2009-6-8 12:19:03 PM
超令呀...立體既餅都係第一次見
好似好好味咁
已經幻想係牛油味啦
Goody09 2009-6-8 12:26:01 PM
好令令....呢模係未好貴架
cordero 2009-6-8 12:36:46 PM
好衰架~去火炭都唔叫我
人地日日係果頭返工ga ma
FATO_W 2009-6-8 02:01:47 PM
好靚牙!好想咬一啖 *VVVV*
lenmui)) 2009-6-8 03:16:02 PM
好靚呀, 係火炭邊度買?
可否e-mail個地址俾我呀?
Jojo)) 2009-6-8 03:30:26 PM
#^81^#  牛油令人瘋狂
hamster1013 2009-6-8 03:35:28 PM
好靚呀!
波子媽你真係越嚟越勁呀!
唔知有無ck鼠o既模呢?
akaicathy 2009-6-8 05:55:31 PM
好靚呀d模 可以拼埋一齊
我一定會唔捨得食
lingyan 2009-6-8 06:28:20 PM
第三個個隻兔兔好可愛丫,係hello kitty既朋友仔丫~

快速發帖