snowball擒日返到黍都嬲嬲0也唔肯食野...我睇到佢3點am, 係咁餵佢..佢終於都食到好多草草, 亦都肯飲水水了~便便亦唔太小...好安慰呀~~snowball仲好努力食我執返比佢既盲腸便便呢~~

唉...睇到snowball個樣都心痛...

唉...睇到snowball個樣都心痛...

剛剛返黍, 唔肯食野, (姑娘話佢係醫院肯食, 但返到黍就發皮四!!), tum 0在好耐先肯食...哈哈...但一食就唔 ...

剛剛返黍, 唔肯食野, (姑娘話佢係醫院肯食, 但返到黍就發皮四!!), tum 0在好耐先肯食...哈哈...但一食就唔 ...

加油喔~~食多d食多d~

加油喔~~食多d食多d~

都ok丫~努力努力!!!

都ok丫~努力努力!!!

嘻嘻, 姑娘問係咪我自己整, 呵呵~靚唔靚呀?

嘻嘻, 姑娘問係咪我自己整, 呵呵~靚唔靚呀?

snowball 2009-6-16 01:15:06 AM
原帖由 小米 於 2009-6-16 12:25 AM 發表
豆豆到絕育后第三晚 d cc 先大粒返. . .
雖然周圍尿既情況少左 . .
但係都中未 100% 去廁所尿尿...
一尿完時, 就好似 d 狗仔咁 fing 身~~~
琴晚坐係籠邊餵草, 就咁中招#^62^#

做手術嗰日同布甸媽行街買 ...

咩係兔兔籠貼???我未見過丫........點架???點解唔貼呀??哈哈...好羨慕妳0也一齊出去買兔兔野呢~#^39^#

唔.......原來會周圍尿的嘛?我snowball一個week就識去toilet尿尿了...做完手術一次都冇試過周圍尿丫..個傻妹第一晚返黍, 我見到佢痛住咁自己走上廁所去便便同尿尿都唔知好嬲定好笑...唉...肉赤死我丫#^31^#

嘻嘻..豆豆都會好快誘得去尿尿架呢~加油呀~~#^79^#
小米 2009-6-16 09:31:53 PM
張玻璃貼係吉之島十蚊店買~ 好靚^^
late d post 上來大家睇 (會唔會掀起搶購潮呢?)

snowball真係好乖呀!!
豆豆做完手術后, 我成個籠裡鋪尿片, 免得佢走上走落...
你所講既我都見呀! 睇住佢離開床仔走去尿片尿尿
傻妹就住個傷口咁慢慢走過去..
希望佢如你所言就好
snowball 2009-6-16 10:32:30 PM
原帖由 小米 於 2009-6-16 09:31 PM 發表
張玻璃貼係吉之島十蚊店買~ 好靚^^
late d post 上來大家睇 (會唔會掀起搶購潮呢?)

snowball真係好乖呀!!
豆豆做完手術后, 我成個籠裡鋪尿片, 免得佢走上走落...
你所講既我都見呀! 睇住佢離開床仔走去尿片尿尿 ...

嘻嘻...豆豆都好乖乖喔~~呵呵~要快d學識去廁所呀~~~

snowball而家做完3日了...好似冇晒事咁啦~仲好開心tim~~~豆豆心情好嘛?

快速發帖