話說見天口咁熱...
今日帶左咪咪出去剪毛喇...
睇下佢之前同之後個樣...

之前

之後

個身細左成個碼

俾8號x姐姐剪到變左波波尾

疑似肚腩

之前

之前

之前

之前

之前

之前

之後

之後

之後

之後

之後

之後

之後

之後

兔仔怡v3v 2009-6-15 12:35:29 AM
其實都唔叫附近...
搭的的去都要30蚊嫁#^73^#
Vinkivan 2009-6-15 01:05:33 AM
mimi真係好鬼得意呀~!! 好想摸下佢呀~!!
兔仔怡v3v 2009-6-15 01:08:46 AM
原帖由 波子 於 2009-6-15 01:05 AM 發表
mimi真係好鬼得意呀~!! 好想摸下佢呀~!!

咪咪:姐姐...摸下都要收草費你摸唔摸先?#^74^#
老虎b 2009-6-15 09:45:20 AM
剪完仲可愛喎#^52^#
波丸媽 2009-6-15 11:20:22 AM
MIMI呀mimi~~你剪毛前同剪毛後都係咁圓碌碌既#^64^#
比姐姐非禮下好喎~~~
我交換波波小丸比你mami非禮返吖~~~kekekek

兔仔怡v3v 2009-6-15 11:27:57 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-6-15 11:20 AM 發表
MIMI呀mimi~~你剪毛前同剪毛後都係咁圓碌碌既#^64^#
比姐姐非禮下好喎~~~
我交換波波小丸比你mami非禮返吖~~~kekekek

mimi:芷姐姐...如果你想摸我要收草費啵...#^74^#
媽媽佢仲著數過你...佢可以一試兩隻兔地既手感~正!#^64^#
波丸媽 2009-6-15 11:32:38 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-15 11:27 AM 發表

mimi:芷姐姐...如果你想摸我要收草費啵...#^74^#
媽媽佢仲著數過你...佢可以一試兩隻兔地既手感~正!#^64^#

KAKAK~~mimi~~你有所不知啦,波波小丸姐姐佢地一摸即閃,平均只能摸到0.5隻,2隻加埋先係1隻呀~~除非係捉到佢地啦=v=+
兔仔怡v3v 2009-6-15 11:40:11 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-6-15 11:32 AM 發表

KAKAK~~mimi~~你有所不知啦,波波小丸姐姐佢地一摸即閃,平均只能摸到0.5隻,2隻加埋先係1隻呀~~除非係捉到佢地啦=v=+

MIMI: 估唔到波波小丸姐姐佢地咁曳嫁啵...
不過我估呀咪媽佢訓練有數可以捉得住佢地...
因為我平時都係用無影腳不停咁踢都走唔甩#^56^#
波丸媽 2009-6-15 11:50:49 AM
但mimi係bb女....我家波波大王同小丸大王...都2歲啦bor
mimi更大力都唔會好似小丸大王咁大力吧.............
佢地真係閃得好快....................#^3_002^#
兔仔怡v3v 2009-6-15 11:59:04 AM
MIMI:#^56^# MIMI都想聞下波波同小太姐姐
呀MI媽:睇黎我都係冇呢個能力可以摸到佢地兩個
chocolate301 2009-6-15 12:18:19 PM
原帖由 BB囡 於 2009-6-15 12:18 AM 發表

e~~~我都係去開個間嫁
本來都想今日去...但又出左街..
如果唔係..可能會見到你
你係個到附近住嫁..??

其實利寶果間O係邊?
我之前去過利寶想搵但係搵唔到=___=
兔仔怡v3v 2009-6-15 12:42:51 PM
原帖由 chocolate301 於 2009-6-15 12:18 PM 發表

其實利寶果間O係邊?
我之前去過利寶想搵但係搵唔到=___=

UR...我平時係置樂m記到落車個邊行過去...
上左一樓之後行到去第3條行既中間位...
利寶商場1/f 14號鋪
chocolate301 2009-6-15 12:58:56 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-6-15 12:42 PM 發表

UR...我平時係置樂m記到落車個邊行過去...
上左一樓之後行到去第3條行既中間位...
利寶商場1/f 14號鋪

哦哦~~唔該你丫!!!
等我下次再去睇下先#^57^#
tracy)) 2009-6-15 01:07:27 PM
我頭先仲响度諗咩孖潤腸呀,一d都唔似....後尾先發現自己睇錯野~~哈哈
咁可愛既臘腸去邊度搵呀~一見到就即刻想咬佢一啖tim呀:053:
喵女)) 2009-6-17 12:15:16 AM
樓上有好多兔地色魔。。

快速發帖