以下內容可能引起觀眾不安! :046:
好殘忍!∼真係鬼唔望個條粉腸比條蛇食番!!!
睇完想喊:011:
http://www.youtube.com/watch?v=h5v2ZU4VBC4
FATO_W 2009-6-19 07:13:25 PM
我唔敢睇 -_-
不過見你地咁講好似唔睇好過睇
唔係隻隻兔兔都咁幸福
好陰公 #^19^#
TrianPO 2009-6-19 08:04:01 PM
搞錯呀!!即使幾鐘意條蛇都好,都唔該尊重下其他動物啦!!!隻兔仲系bb尼架t^t,...大把野都未見識過未睇過,就甘樣落左條蛇既口入面,果個人有冇諗過隻bb架><!即使要比佢食野,都唔洗揀活生生的是嗎!?都唔洗揀bb是嗎!?都唔洗特登拍片對嗎!? 我唔覺得有d動物系一出世就等比野食囉><,如果真系,就唔洗比佢地 有思想 有感覺 有痛楚啦 t^t!!!
d人系米要要人甘樣食法先心息......聽到隻bb甘叫法 ...段片我都唔敢睇落去啦  t/\t!!
#^37^# 我唔鐘意有d甘樣對付動物既人呀><!!!!!!!!!!!!
alliekapo 2009-6-19 10:00:11 PM
rest in peace兔兔#^56^#
blueca25 2009-6-19 10:28:16 PM
睇完想喊。。。
嚇到我家短短都彈起,立即熄咗啲聲
喵女)) 2009-6-19 11:13:29 PM
好可憐。。。好彩小吉出左去玩∼
small_tra 2009-6-20 12:01:20 AM
睇到咁差d想哭起來.......希望隻兔兔下次投胎會好好啦...安息巴.......:041: :041:
錯不在蛇...係天性係咁.....我最憤怒下背後主使既人...你咁做..鬼唔望報應返你......:076: :076:
kumi)) 2009-6-20 12:19:03 AM
係咪din ga d人???好殘忍好可惡!!!!
兔兔d叫聲好慘,睇完真係超想喊!
佢仲要推隻兔兔去條蛇到,超級變態!!!!
Jokejo 2009-6-20 05:51:01 PM
呢條阿叉就係鐘意呢一幕慘叫先拍底條片,變態咖,睇到個心都唔安落,隻兔b叫得好淒厲
chan1008)) 2009-6-22 12:17:41 PM
雖然...據我所知 "LIVE FEEDING" 係外國好常見, 但都無理由餵兔BB!!!:076: 有D國家直程立例禁止添, 我個人覺得應該全球定立該法例,禁止人濫殺小生命。:005:

lenmui)) 2009-6-22 12:52:07 PM
好恐怖, 唔敢睇....
vice0926 2009-6-22 02:16:34 PM
養蛇就餵活生生ge兔..
咁不如動物園用人黎餵老虎啦~
﹏s!u凝. 2009-6-28 01:47:24 PM
睇見都心酸...
隻兔B好慘.....
條友系咪變態嫁!?
好憎佢..竟然咁樣對隻兔兔.T^T
等天收佢啦!!!佢既下場都系一樣咋\_/!!!!

快速發帖