兩隻由深圳偷渡黎香港的兔仔
我家姐買, 佢話黑色似波波, 白色似小丸, 大家話似唔似??

多面睇

其它兔公仔 - 來自台灣 (兔媽買)

其它兔公仔 - 來自韓國 (兔姑姐買)

香港X台灣

最後普通錶一隻 XD

★YINGJa1v3v` 2009-7-4 09:01:21 PM
HAHA.我以為系咩偷渡兔XDD.幾可愛丫.
我都有隻兔兔公仔阿XD.
兔仔怡v3v 2009-7-4 09:04:37 PM
好得意呀...
估唔到wesky都喜歡呢d公仔呀#^74^#
wesky 2009-7-4 09:11:41 PM
我只係負責寄養呢D公仔架咋 :073:
lingyan 2009-7-4 09:14:33 PM
好搞笑,
我一睇個topic就入左黎睇,
起初真係以為有兔係上面落黎,
原來係兔兔裝飾品,
之後慢慢睇,覺得d裝飾品好靚,好細心咁睇,
到最後………無啦啦有隻錶,無兔兔既 !!!
呆左,之後狂笑 XD
好似俾人整蠱咁 XD
`Shusonbaby||' 2009-7-4 09:37:20 PM
你d topic 好鬼好笑>v<!!!
我都有香港同埋台灣個隻啊*
Jojo)) 2009-7-4 10:03:32 PM
我之前玩夾公仔夾到日本love兔兔。。又係黑白一set架!! 好得意好好彩
ms_babii 2009-7-4 10:52:50 PM
哇0,0
好得意牙,0,
仲以為發生咩事-v-
Panda)) 2009-7-4 11:17:35 PM
haha~~好好笑~~我都搵左一陣...睇下隻錶係咪有兔兔係度~~#^51^#
果兩隻黑白兔好可愛ar~!!!!!!!
load緊入個post果陣我係度諗...係咪有人偷渡兔兔...比人影到~~XD
small_tra 2009-7-4 11:47:05 PM
真比你嚇死了..........:077:
wesky 2009-7-4 11:56:28 PM
哈哈  係咪好可愛呢 :073:
Vinkivan 2009-7-5 12:12:28 AM
HAHAHA~ Q版波波同小丸呀~~~~~~~!! 好靚呀~!!
hh0 2009-7-5 01:27:24 AM
呢隻波波同小丸0甘高0甘大
唔怕被欺負啦

快速發帖