我仲執緊行李呀....
我第一次見兔婆既阿媽本色...樣樣都要我帶...:043:
我個喼本來好鬆動,俾佢塞到拉鍊都拉唔到:077:

好緊張呀....謝謝各位兔友的SMS和MSN....
仲有好多野未搞...所以未可以逐個覆
我今日會係7:20PM飛LA...
我會好掛住各位,去到會盡量上多D黎
去到再同大家報平安LA

8/7UPDATED
平安到左啦~~~

cordero 2009-7-7 06:56:56 AM
波子媽~我一陣sms你.....
wm20472 2009-7-7 08:36:45 AM
一路順風~~:002:
勞仔 2009-7-7 12:33:42 PM
一路順風,要多d上黎坐丫:038:
kiki520u 2009-7-7 01:30:52 PM
加油加油∼有機會見面啦∼HAHA!
一路順風呀∼我地支持你,唔洗驚!!#^49^#
tracy)) 2009-7-7 01:39:04 PM
一路順風呀~~~~~
大富翁 2009-7-7 01:43:36 PM
一路順風呀!!珍珍媽!!!!!!!!!!!
你要加油呀!!
vice0926 2009-7-7 02:15:51 PM
一路順風呀heidi~~~~~#^69^#
我地會非常之咁miss你ga~~~~~#^22^#
Vinkivan 2009-7-7 03:30:55 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-7 06:56 發表
波子媽~我一陣sms你.....

OK~ 等你SMS呀~!!!
記得影多相UPADTE上嚟或者FACEBOOK呀~!!
CHIUPO=] 2009-7-7 06:38:52 PM
一路順風
事事小心啦#^58^#
cordero 2009-7-8 08:33:25 AM
岩岩到左sydney.....到左住既地方la......
而家要好好咁訓一覺先.........
係飛機度完全訓唔到
vice0926 2009-7-8 02:49:37 PM
恭喜heidi豬平安到步呀!!
快d休息下啦~~
ur brand new life is waiting for u~~~~#^9_003^#
wesky 2009-7-8 02:57:53 PM
環境好唔好啊
訓醒影張相黎睇下 XD
cordero 2009-7-8 02:58:44 PM
呢度日落LA...聽朝有太陽先影
wesky 2009-7-8 03:00:21 PM
影日落美景嘛
好好訓返覺啦 :045:
cordero 2009-7-8 03:09:35 PM
間屋唔算靚,但如果係香港有間咁既屋一定好正
個BACKYARD好大個草坪,,,如果可以俾兔地跑下不知幾正
但同屋果D人印象麻麻....內地人無乜禮貌,感覺上.....

快速發帖