收集左咁多兔友既意見之後, 打算換alex紫色籠
但果日行過mk 龍x樂園 見到呢個籠..大過alex紫色, 但只係貴少少
於是就決定換呢個0.0

去圖:

新屋中的MOTO

呢到邊到黎架?...

全相

鳥瞰

新草:MOMI 佢竟然好乖咁肯食

2樓樓梯

紙箱成為MOTO既玩具

跳呀

cafekaleo 2009-7-9 11:22:16 AM
原帖由 elvisli 於 2009-7-9 01:23 AM 發表
都幾好喎呢個籠

不過要小心兔兔行出行入有機會kick住左手腳.引致受傷

知道@_@ 我連籠頂都墊埋abc墊, 費事佢跳上去kick住
cafekaleo 2009-7-9 11:22:46 AM
原帖由 Jessie 於 2009-7-9 01:42 AM 發表
呢個好大呀~~~佢有冇用樓梯呀??我都用緊ILR既紫色籠~~~~
不過如果再買, 我會想買個綠色底嫁^^ 似草地丫嘛

樓梯都有呀 不過都係跳上跳落多d:043:
小糖^^ 2009-7-9 11:38:22 AM
ms_babii 2009-7-10 07:25:17 PM
哈.
m0m0同bb住果間同你呢間1樣 *3*
taotao 2009-7-11 07:38:42 AM
請問圖ニ左手邊灰色嗰個係咪放草架?好似好大好好用. 係邊度買?定係自製? 可否教我, thanks
bonedog 2009-7-11 01:44:00 PM
呢個籠好似幾正幾大wor..
不過我唔鐘意佢個門口啦...
luckygirl1025 2009-7-13 04:21:58 PM
個高度會唔會太矮??
hauhau1234 2009-7-24 07:00:59 PM
Q兔個3尺籠平個呢個好多wo,,size又差唔多
cafekaleo 2009-7-24 07:11:18 PM
原帖由 luckygirl1025 於 2009-7-13 04:21 PM 發表
個高度會唔會太矮??

不會 夠MOTO係2樓自由轉身
cafekaleo 2009-7-24 07:12:24 PM
原帖由 taotao 於 2009-7-11 07:38 AM 發表
請問圖ニ左手邊灰色嗰個係咪放草架?好似好大好好用. 係邊度買?定係自製? 可否教我, thanks

圖二灰色果個草架係跟呢個籠送的..我覺得麻麻地 因為會跌草入去
同埋第二日已經比moto咬爛左了:056:
cafekaleo 2009-7-24 07:12:57 PM
原帖由 hauhau1234 於 2009-7-24 07:00 PM 發表
Q兔個3尺籠平個呢個好多wo,,size又差唔多

我見呢個size fit我間房個位..~
kittyz 2009-7-27 02:02:52 PM
我家個籠都同你一樣架~
不過佢好小上去
crystal_xd)) 2009-8-26 08:53:43 PM
我隻衰飛都係用q兔3呎籠都係放係房xd不過其實要配返格仔板同木板都成500幾啦~..~

快速發帖