MINI-HOUSE 於二零零八年三月二十日創立,到目前為止,會員人數已超過1300人,而加入這個大家庭的兔兔超過 230 隻!

這全賴各位會員對本站的支持,跟我們一起見證 MINI-HOUSE 的成長,實在令人感動.

這份名冊不單紀錄了居於這個大家庭裏的兔兔們,還隱藏著我們的共同回憶,我們的喜怒哀樂...

還是那句老話,只要有你的支持,MINI-HOUSE 會一直運作下去,謝謝∼

如想加入這份名冊,請到以下主題
http://mini-house.info/thread-29-1-1.html

可按 F11 全螢幕觀看

sheena 2010-2-3 10:26:37 PM
見到rabbit仔啦(R0316)!!
好靚呀, 唔該哂wesky!!!
kikocheese 2010-2-3 11:20:34 PM
點解唔見KOBI既???同我同一日俾相既都有,KOBI就無既???:022: :022: :022:
wesky 2010-2-3 11:22:33 PM
UPDATED~ ^^
kikocheese 2010-2-3 11:30:22 PM
原帖由 wesky 於 2010-2-3 11:22 PM 發表
Let me cc

好的,唔該哂你呀,如果未加,可以慢慢的,因為都知你整呢個名冊好忙,咁多兔兔難免都會遺漏既:014:
kikocheese 2010-2-3 11:30:50 PM
原帖由 wesky 於 2010-2-3 11:22 PM 發表
UPDATED~ ^^

唔該哂你呀,麻煩到你唔係咁好意思
ssc314 2010-2-4 01:24:11 AM
好有心機呀,,
做呢d唔容易架....又要排版
加油加油!!期待有更多兔兔
陳皮妹 2010-2-4 11:18:39 AM
好開心呀,終於見到陳皮妹喇,嘻嘻~
我家的MOMO 2010-2-20 03:33:16 PM
P.76......我家的Momo:053:
kikocheese 2010-2-21 01:25:18 AM
點解r0314隻兔兔既資料係kobi既,係咪整錯左???
wesky 2010-2-21 11:29:12 AM
updated~
314 係 kobi ~

快速發帖