3層籠

檸啡 發表於 2008-07-13 00:48|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我在cwb總統"龍貓仔專門店"買...要$190
不過由於地區問題~~~貴過出面~_~
感想:我覺得好好用丫~洗籠都好方便
佢上面個頂盒可以拎出黎~
不過晚上開冷氣會令個飲水機滴水...
鼠鼠上到黃色果層有時會濕到手仔...
雖然都會定時定候去用紙巾清走d水...
但鼠鼠都小不免會濕到手仔...
都好既係...佢要飲返身上掂到既水...(即係唔怕佢唔飲水xD)

hoho93 2009-8-4 08:34:21 PM
我都打算買呢個籠:057:
Kelvin_K 2009-8-7 03:04:31 AM
the 籠 very 實用 wo~let me buy one~haha
panda0v0 2009-8-7 05:40:13 PM
我都用緊呢個籠(;
不過佢附送果個水樽系上面`冇甘方便;
所以我買多個水樽扣系門口隔離<:
nicky905 2010-11-15 08:44:34 PM
你可以睇下張相(燉蛋個籠),
個飲水機有個鐵線扣住個籠的~
其實好多橫紋籠都係咁樣扣住個飲水機係外面~*
檸啡 發表於 2008-7-14 04:15 PM

呢個咩寵黎?
PET Home1層?

nicky905 2010-11-15 08:47:10 PM
我用緊呢個既矮版, 經濟實惠,
i love rabbit  賣$128 only,
好闊落,住2~4隻都夠用,
個水樽我覺得都 ...
sportkit 發表於 2008-11-9 08:56 PM

即係邊款??
我依家都想換寵,但又唔知邊款好-.-

快速發帖