兔協 出咗本新書呀
http://hkrabbit.org/news/20090715_1.html

叫 <<兔友良朋>> 係 21/7 前 優惠價 $40 差不多七折呢! 必入:060:

千千 2009-7-17 02:24:08 AM
岩岩訂o左lu~好 心 急 牙~
ka@+ 2009-7-17 10:48:18 AM
我仲未收到email#^15^#
kwaikwai 2009-7-17 12:17:57 PM
$40又幾抵喎~~~
訂返本睇下先~~支持下兔協~~ #^51^#
jennytyy 2009-7-17 01:48:28 PM
希望各位都支持兔協本新書,如果可以都推介俾朋友,等其他人都知道兔兔的可愛之處~

入面有jobe sasa的故事的﹗
http://hk.myblog.yahoo.com/jobesasa/article?mid=1827
小米 2009-7-17 06:29:53 PM
原來有 mini house 的兔兔在內呢~
好心急! 想快 d 睇呀 ^^

八掛一問~ 為何事前外界完全唔知既?
裡面係咪全部都係愛協兔?

另, 廣告中左下角的啡色bunny 係咪 四仔?
光之天使)) 2009-7-17 06:45:45 PM
我岩岩都訂左~
學didi媽話齋~
當支持下兔協都好~而且可以見到咁多可愛既兔兔~
四十蚊都幾抵~
ka@+ 2009-7-17 09:26:57 PM
好想快啲買到黎睇=]
kwaikwai 2009-7-17 11:43:30 PM
我訂左啦~~佢send返個e-mail過黎~~
我係唔係直接入ATM 就ok??
入左數之後駛唔駛send返d野比佢??
定一星期後直接去兔協拎??
(好多好多問題~~~#^66^# )
小米 2009-7-17 11:59:42 PM
根據我既理解, 應該係影低 atm張單, 在回覆個 email 時 send 比兔協
一星期後, print 個 email (訂單副本) 去兔協拎書
kwaikwai 2009-7-18 12:05:01 AM
哦~~~i cccc~~~
原來個e-mail 要覆嫁~~
明白晒~~~thanks~~~~ :053:
lunguide 2009-7-18 12:33:16 AM
好彩你地心水清,唔係都唔知要覆個email,以為上兔協俾cash都得tim。
smallsuishan 2009-7-18 12:35:21 AM
我仲未收到email丫
兔仔怡v3v 2009-7-18 01:42:21 PM
我都訂左呀...
因為我見到佢係話用黎籌備搬遷費...
希望大家都支持一下啦...
40蚊真係唔算好貴嫁!!!
(好似係到買緊廣告咁)

快速發帖