星期六去日本~~聽日要送lucky去8號兔lu~
可能係咁既關係~lucky今晚特別百厭~~
真係笑死我呢個兔媽啦~~
好在我都有影低~~獻醜了~~haha

睇黎佢好快變做一隻狗狗#^13^#

將d草草咬晒出黎食~~睇黎佢鍾意野餐~

將d草草咬晒出黎食~~睇黎佢鍾意野餐~

兔媽我執完冇耐~~佢就搞到咁= ="

兔媽我執完冇耐~~佢就搞到咁= ="

lucky: 幣~!! 比媽咪發現左tim ><

lucky: 幣~!! 比媽咪發現左tim ><

攻擊另一隻~~XD

攻擊另一隻~~XD

Panda)) 2009-7-17 12:07:45 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-17 03:39 AM 發表
哈哈  lucky仔 好得意啊  真係成隻狗仔咁
我小丸只會擔住袋糧返入籠 :043:
拖鞋, 兩隻女只會幫你加花邊 :077:

加花邊~~haha~~
wesky~睇黎你兩隻女幾有藝術氣質~
kwaikwai 2009-7-17 12:19:04 PM
LUCKY 好得意呀~~~
佢唔想媽媽走咪想收埋隻拖鞋囉~~hahahaa
chocolate301 2009-7-17 12:21:41 PM
哈哈~好得意呀!!
真係好似狗仔~~
等我得閒都去睇下佢先~哈哈
cordero 2009-7-17 12:25:04 PM
睇到LA~~~~~~~好掛住LUCKY仔.....好想抱下佢.....
原來LUCKY仔咁曳曳架,哈哈
pikshan1990 2009-7-17 12:27:54 PM
我隻呀財都好鍾意擔拖鞋:040:
兔仔怡v3v 2009-7-17 12:48:37 PM
我星期日都會帶mimi去置樂到剪毛呀...
等我幫佢同lucky仔影相先#^11^#
tracy)) 2009-7-17 12:55:57 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-17 03:39 AM 發表
哈哈  lucky仔 好得意啊  真係成隻狗仔咁
我小丸只會擔住袋糧返入籠 :043:
拖鞋, 兩隻女只會幫你加花邊 :077:

棉花糖都係咁,遲早俾佢食晒食隻拖鞋~~~
Panda)) 2009-7-17 01:14:01 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-7-17 12:48 PM 發表
我星期日都會帶mimi去置樂到剪毛呀...
等我幫佢同lucky仔影相先#^11^#

好呀好呀~~記得放相上黎~~等我返黎睇#^64^#
vice0926 2009-7-17 04:00:25 PM
呀~~~~~~lucky超得意呀~~~#^72^#
真係會擔住隻拖鞋衝入籠~
好似狗仔呀~~~#^50^#

哈!你點佢穴果下勁搞笑#^51^#
Jessie)) 2009-7-17 04:47:12 PM
你隻狗仔太好笑喇!!!!!!!!!!!:037: .........係兔仔先岩
佢好似驚你拿返走隻拖鞋, so咬住來便便!!!~~~~~~~~~
ms_babii 2009-7-17 05:05:10 PM
呃 *3*
等我得閒又過去探下lucky;p
好得意.0.
同埋個兔仔垃圾桶好令/3\
bonedog 2009-7-17 05:14:00 PM
好叻仔wor, 搬走左隻鞋就走唔到啦~!太聰明啦:012:
hamster1013 2009-7-17 07:54:46 PM
lucky仔你點解咬走媽媽對拖鞋呀?
係咪唔想媽媽走呢?!
話時話, 噚晚我都見到布甸咬住個膠袋走,
不過, 我就影唔到喇!!
FATO_W 2009-7-17 09:21:14 PM
lucky睇落幾好肉wor!好想攬下佢
兔媽第時唔驚無人拎拖鞋比你著lu!
small_tra 2009-7-17 09:35:26 PM
真係好似狗仔~好得意丫~!

你去日本玩得開心啦~!

快速發帖