大家覺得定期剪甲 剪毛 聚會可行嗎???
:017:
不過要諗地點就頭痛D!!!!
剪完成地甲同毛....
清潔個人真係多得我地唔少~~:040:
ronniecheung 2009-7-20 11:24:29 AM
唔知 book 政府體育館的活動室得唔得呢?
wesky 2009-7-20 11:34:10 AM
體育館一定唔得

地方可以去旺角寵物cafe 既
Plan左秋/冬季先至搞
小糖^^ 2009-7-20 12:49:54 PM
wesky 2009-7-20 12:59:44 PM
咁你有冇地方介紹啊??
勞仔 2009-7-21 11:01:57 AM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-20 12:49 發表
旺角寵物cafe 唔係唔好……不過空氣好差、同埋好熱………可以到沙田丫……←不過唔知有冇寵物cafe……因為沙田去好多地方都好方便﹗

沙田?:057: 可以諗諗喎~反正我係荃灣,去邊度都差不多~除左cafe,會所又得唔得呢?:053:
eggegg 2009-7-21 11:56:55 AM
次次同我隻老佛爺相毛, 剪毛, 修甲都好似打仗咁.周身傷痕..不過都叫做俾我剪

不過而家0既 00 同 66 就反都反唔住, 一反佢又走...#^41^#  到而家都未可以清哂佢屁股d大結

激屎我, 得一對手真係爭d #^14^#
勞仔 2009-7-21 12:01:15 PM
原帖由 eggegg 於 2009-7-21 11:56 發表
次次同我隻老佛爺相毛, 剪毛, 修甲都好似打仗咁.周身傷痕..不過都叫做俾我剪

不過而家0既 00 同 66 就反都反唔住, 一反佢又走...#^41^#  到而家都未可以清哂佢屁股d大結

激屎我, 得一對手真係爭d #^14^#

我試過比佢飛後腳~我到而家,都未試過一次係成功幫佢剪:016:
所以,我好想攪得成呢個聚會丫~~:020:
eggegg 2009-7-21 12:15:31 PM
原帖由 勞仔 於 2009-7-21 12:01 PM 發表

我試過比佢飛後腳~我到而家,都未試過一次係成功幫佢剪:016:
所以,我好想攪得成呢個聚會丫~~:020:

佢地次次下下都係起後腳 #^11^# #^11^#
choi_ching 2009-7-21 12:19:26 PM
我都好想搞得成丫#^60^#
cordero 2009-7-21 12:41:40 PM
沙田應該無cafe,不如問下住沙田區既兔友有無會所可以借/租@@?
小糖^^ 2009-7-21 01:02:43 PM
chocolate301 2009-7-21 01:09:59 PM
我都有諗過會所丫~
不過會唔會唔俾咁多兔仔入去呢?
wesky 2009-7-21 01:13:59 PM
會所未必俾
cordero 2009-7-21 01:16:18 PM
wesky屋企:060:
uumeme 2009-7-21 01:35:12 PM
我都想去兔聚. 預埋我, 要帶棉棉見識見識

快速發帖