其斤 2009-7-27 12:29:17 AM
:029: 點解冇咬電線選ga...
短短2個多月...換左3個風筒...好在唔係長插電"製":024: :024: :024:
小糖^^ 2009-7-27 09:09:25 AM
勞仔 2009-7-27 02:31:50 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-27 09:09 發表

咬電線…咪即係膠類lor﹗﹗﹗ ^^

有d地方可以買保護電線膠嫁~可以買黎試下丫
小晴兒 2009-7-27 03:01:11 PM
包包冇咬野ge習慣及以上的壞習慣
但佢最唔好ge習慣係係個籠周圍懶尿><
kittyz 2009-7-27 03:04:17 PM
蘿蔔中意攻擊個"鏟":015:
其斤 2009-7-28 10:07:03 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-27 09:09 AM 發表

咬電線…咪即係膠類lor﹗﹗﹗ ^^

0.0"哦哦。。。原來係膠類。。。(請原諒我既無知。。。)
=口="咁我冇選到果項tim!!!
katatata 2009-7-29 12:34:38 AM
= = 我家班衰豬.......迷戀....既野.....
估都估唔到.....就係垃圾桶.....
開門.....沖呀~~跑出哩~轉個令彎......
"禽"住我房個垃圾桶~衝跌佢...
=  = 一頭中入垃圾桶到~搵野食.........

好似變左隻流浪狗咁....~"~ 激死
firen_freeze)) 2009-8-2 11:47:11 PM
原帖由 katatata 於 2009-7-29 12:34 AM 發表
= = 我家班衰豬.......迷戀....既野.....
估都估唔到.....就係垃圾桶.....
開門.....沖呀~~跑出哩~轉個令彎......
"禽"住我房個垃圾桶~衝跌佢...
=  = 一頭中入垃圾桶到~搵野食.........

好似變左隻流浪狗咁. ...

我隻兔兔都係AR,一開籠俾佢地出來,第一時間就係跑去垃圾桶....
因為佢地知道我會將D唔靚O既菜葉丟左(鍚佢地MA)
點知D衰兔唔領情!!!#^15^#

成日反轉個廚房!
Dylan 2012-3-15 05:07:59 PM
迷戀咬電線因為電流有聲佢聽到我地聽 5 到
Dylan 2012-3-15 05:16:31 PM
好中意真皮包括皮衫皮梳化皮鞋一著鞋就衝出黎佢 ko 咗我 d 皮鞋同皮梳化穿咗好多個大大既古窿
奶茶媽 2012-3-15 06:22:36 PM 來自手機
周圍痾尿,咬膠袋,咬鄧腳,搵垃圾筒,咬衫鈕,咬我著緊嘅衫,咬兔爸腳趾
貓仔兔 2012-3-15 11:54:18 PM 來自手機

1)咬電線(唔正版嗰條唔咬),光纖線(裝左2個月已經叫人整左2次)而家唯有買電線槽封日西
2)急奔上電視櫃,匿埋係電視後面同你捉迷藏
3)等兔爸諗住瞓時伏係佢個枕頭上面
4)細房有蕃茄等植物,唔俾入就等你入去嗰時極速標入去,推佢屁股就紮馬,係都唔肯出黎,出左黎都係門口伏你 吼你出黎又標番入去
5)咬爛日西兔爸啲鞋
6)坐係度同佢玩,嫌你左住就咬你屁股
7)有人開門就想標出走廊玩,俾人關左閘就攝係門同閘之間
8)唔老黎就用屁股"得"住你
9)偷飲我杯水....
不過...我都係好錫佢....(天生兔奴命呀...)
Choyamui 2012-3-16 12:07:53 AM
迷戀(咬)「膠」
迷戀「紙」
迷戀「自己個籠」
dum地
叫囂
咬人!!!
月野兔 2012-5-12 01:20:52 AM
每日暴走時間到了,米糍在家巡了好幾個圈,便開始迷戀梳化底,跟我們玩躲躲兔了 另外,還很迷戀咬膠,佢一發現你發現佢,佢便扮路過,沒有在咬
Shirley_Chan 2012-10-30 01:23:54 AM
我戈兩隻兔,以前成日都响個食物兜度大小二便,但係大大下又唔怕喎
仲有佢地好鐘意咬個籠

快速發帖