我想養好耐啦v_v
我住係柴灣 私人樓v_v
邊到買兔仔會好d pet cafe定多多龍 好唔好既?
我想要侏儒/貓貓兔(毛唔太長既) 侏儒混貓貓都好3-7月 以白色為主/栗色
男女都得
留意左好多兔協都冇岩心水既兔(有人有可以平讓/領養俾我V_V?)
網上見到既領養都係賣兔多=.=定係同個好出名既KEN買好?
另外MR-305既兔籠係邊有得買
係旺角寵物店都見唔到有

小糖^^ 2009-7-21 05:07:39 PM
Cody)) 2009-7-21 05:22:49 PM
原帖由 otola 於 2009-7-21 01:17 PM 發表
我最初都 好想買d 細細隻 兔, 本來買左 (比左 按金, balance 未比 ),
后來兔協姐姐叫我吾好要, 因為出面 d 兔兔好多病 , 可能養吾大 ,  
你都吾想開開心心養兔兔, 變成擔心 & 成日睇醫生 (用好多 $$) ....

仲 ...

所以我除咗申請咗係兔協做義工之外, 我剛剛申請咗去spca做義工(寫明做兔兔義工).
Cody)) 2009-7-21 05:25:13 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-21 05:07 PM 發表
綠葉唔係keep住咗咩﹖

咁快,真係好啦!希望綠葉快d有新生活啦!樓主真係不妨考慮兔協,親自上去睇下可能有驚喜呢!

快速發帖