唔好意思..借黎用一用.. 但因為真係好急..好心痛...
我知呢到都有d兔友有養到狗架..如果可以既話..請幫手呀!

又一隻可憐嘅迷你牧羊狗 (女仔,年紀不詳),被主人遺棄係屋村花槽,牧羊狗乖乖坐係度等主人返,前面放左狗糧(所以覺得狗狗應該被主人遺棄),個性溫馴,只係因身患嚴重皮膚病所以被主人遺棄,以被送去漁記無晶片(如果星期日前都揾唔到人暫養 / 領養就......,有無好心人可以暫養 / 領養/ 協助?

因牧羊狗女身在漁記所以無相!

又再次麻煩大家! 希望各位幫忙問吓! 代狗狗謝謝各位!

請救救一條小生命..唔該, 我好想幫手帶佢番黎, 但我屋企放唔到佢...
所以唔該各位呀...我唔想佢俾人拎去啪呀..!!!
希望大家可以幫手...問埋身邊既愛狗人士..謝謝。
勞仔 2009-7-25 03:22:17 PM
我聽日會入西貢~攪完一d野先可以再決定

bonedog 2009-7-25 04:07:18 PM
原帖由 勞仔 於 2009-7-25 03:22 PM 發表
我聽日會入西貢~攪完一d野先可以再決定

好呀..希望有好消息啦, 我都留左電話俾你..
你有消息可以打俾我呢
唔該哂你呀
勞仔 2009-7-25 04:11:43 PM
我都係盡量嫁咋~
另~如果搵到有人要佢就最好啦,點都好,我果面只可以做一暫時收容,唔可以長住嫁。
bonedog 2009-7-25 04:27:22 PM
原帖由 勞仔 於 2009-7-25 04:11 PM 發表
我都係盡量嫁咋~
另~如果搵到有人要佢就最好啦,點都好,我果面只可以做一暫時收容,唔可以長住嫁。

呢個我地都明. 因為依家都係諗住咁短時間佢狗狗搵個暫時既地方...
我地都知咁短時間同埋佢有病係身都好難搵到一個長住
所以你放心啦, 如果條件因素都可以容許狗狗留係個到暫住既話我地同時間一路同醫病同搵主人

真係唔該哂你呀. 況且個到唔係長期有人照顧佢就算你想佢長住我諗兔友都唔會想佢以後咁過啦...
大家都想同佢搵到一個真正既家ma#^30^#

希望有好消息啦...
勞仔 2009-7-25 05:11:11 PM

回復 19# 的帖子

我差唔多收工啦~明天比賽完之後會打比你,大約1~2點啦~

快速發帖