之前都諗住買舊嘢返嚟俾布甸咬吓,
睇下會唔會出嚟少咗咬嘢啦!
跟住就喺寵物X度買咗舊細粟米形木俾佢咬,
夜晚先裝上籠俾佢, 點知...........
第二朝就變成咁喇~
一晚就同我KO咗一半有多........ #^71^#

Panda)) 2009-7-26 03:29:36 PM
勁呀~~!! 布甸~我第一眼以為係撞爛左~~haha
我都想買黎俾lucky咬下..
不過佢平時咬完我d櫃都會食埋落肚
都唔知係咪鍾意食木多過食草~#^3_002^#
hamster1013 2009-7-26 05:01:01 PM
原帖由 Panda 於 26/7/2009 15:29 發表
勁呀~~!! 布甸~我第一眼以為係撞爛左~~haha
我都想買黎俾lucky咬下..
不過佢平時咬完我d櫃都會食埋落肚
都唔知係咪鍾意食木多過食草~#^3_002^#

布甸都成日出嚟咬嘢,
有時仲會食埋落肚添!! #^71^#
所以我諗佢都可能食咗少少落肚....
Amberbee 2009-7-26 05:15:47 PM
原帖由 elvisli 於 2009-7-26 12:56 AM 發表
呢舊野放過係mocha個籠半年都冇郁過

我的兔子也是...........

只是咬草遵.........不咬木頭
`Shusonbaby||' 2009-7-26 05:22:34 PM
wa!!好勁啊!!
呢d木食唔食得落肚嫁?
coffee咩都會食落肚-__-
Jessie)) 2009-7-26 11:52:03 PM
呢個木是可以俾兔兔吃落肚都冇事的???我未見過呢樣野@@
hamster1013 2009-7-27 12:14:55 AM
原帖由 Jessie 於 26/7/2009 23:52 發表
呢個木是可以俾兔兔吃落肚都冇事的???我未見過呢樣野@@

哩個粟米型木好多地方都有得賣架!!
不過,多數到係賣大size嗰隻,
我哩隻係細size嚟,
買咗$10度.
勞仔 2009-7-27 10:46:34 AM
原帖由 hamster1013 於 2009-7-27 00:14 發表

哩個粟米型木好多地方都有得賣架!!
不過,多數到係賣大size嗰隻,
我哩隻係細size嚟,
買咗$10度.

$10,咁可以買返去比兔兔玩嚕~:039:
小糖^^ 2009-7-27 10:48:08 AM
Jojo)) 2009-7-27 01:07:16 PM
好勁呀#^35^# #^35^#
大富翁 2009-7-27 01:26:23 PM
CACA 都有一個一模一樣GE木頭!
可惜佢完全唔SO 佢~
Goody09 2009-7-27 02:37:14 PM
但布甸果然好哂厲..我無買呢個玩具..但我買左蘋果木比佢咬下...
kumi)) 2009-7-28 12:59:54 PM
wow....布甸好勁!!!
你要買多幾個至得喇咁^^'
crystal_xd)) 2009-8-18 12:54:44 AM
哇:056: !飛飛唔會亂咬野,放左個木玩具o係佢個籠好耐,個木玩具最後完整無缺咁拎番出黎:056:

快速發帖