:062: 得吾得意先?;kaka`

照片 002.jpg (90.36 KB, 下載次數: 87)

照片 002.jpg

照片 005.jpg (57.22 KB, 下載次數: 91)

照片 005.jpg

照片 004.jpg (81.67 KB, 下載次數: 91)

照片 004.jpg

照片 003.jpg (75.38 KB, 下載次數: 96)

照片 003.jpg

SiuShan` 2009-7-27 09:02:56 PM
原帖由 千千 於 2009-7-27 09:00 PM 發表
=3= TRUBI  都 係 男仔 黎""做 朋友 牙

好牙;你隻兔仔養左幾耐xD
kiki520u 2009-7-27 09:23:28 PM
我兔b叫布布呀~男仔黎咖..大苯個樣仲好bb呀,,可愛#^9_003^#
SiuShan` 2009-7-27 09:30:53 PM
原帖由 kiki520u 於 2009-7-27 09:23 PM 發表
我兔b叫布布呀~男仔黎咖..大苯個樣仲好bb呀,,可愛#^9_003^#

你果隻都好可愛牙^_^`
cordero 2009-7-27 09:30:54 PM
頭先開唔到相未留cm,而家留返
澳洲上網真係好鬼慢....:054:
SiuShan` 2009-7-27 09:34:02 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-27 09:30 PM 發表
頭先開唔到相未留cm,而家留返
澳洲上網真係好鬼慢....:054:

吾緊要;最緊要係你地睇完留番個cm先好走姐xD
你住澳洲?
cordero 2009-7-27 09:36:53 PM
旅居澳洲中XD
我的珍珍住香港...好掛住佢...
:078: 唔好意思呀~~我得閒而個網聽聽話話的話我會盡量留言...
但呢度上網有時真係慢到無朋友....
開一個版面要15分鐘果陣我係唔會留言的
SiuShan` 2009-7-27 09:45:53 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-27 09:36 PM 發表
旅居澳洲中XD
我的珍珍住香港...好掛住佢...
:078: 唔好意思呀~~我得閒而個網聽聽話話的話我會盡量留言...
但呢度上網有時真係慢到無朋友....
開一個版面要15分鐘果陣我係唔會留言的

喔;我都想去旅行添v3v;
不過如果去旅行既話;
得番大笨自己1個會好慘咖..
hamster1013 2009-7-27 10:02:18 PM
大笨瞓得好舒服咁喎!
我家皇帝囡叫布甸, 做個朋友丫~
老虎b 2009-7-27 10:04:01 PM
halo大笨,
我叫老虎B呀,我同你差唔多大喎,你好得意呀#^9_003^#
你個樣好乖咁播,我好曳好活躍架#^64^#
同我做個朋友仔得唔得呀~#^54^#
SiuShan` 2009-7-27 10:18:38 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-7-27 10:02 PM 發表
大笨瞓得好舒服咁喎!
我家皇帝囡叫布甸, 做個朋友丫~

佢成日都甘訓咖<3
好牙~~朋友
SiuShan` 2009-7-27 10:19:55 PM
原帖由 老虎b 於 2009-7-27 10:04 PM 發表
halo大笨,
我叫老虎B呀,我同你差唔多大喎,你好得意呀#^9_003^#
你個樣好乖咁播,我好曳好活躍架#^64^#
同我做個朋友仔得唔得呀~#^54^#

hal0~~老虎b
好牙~~:003: 握握手做個好朋友~~
kiki520u 2009-7-27 10:42:20 PM
原帖由 SiuShan` 於 2009-7-27 09:30 PM 發表

你果隻都好可愛牙^_^`

你果隻個耳仔垂落黎好得意呀.. 真係想肉緊咬佢一啖#^5_002^#
Vinkivan 2009-7-27 10:43:49 PM
大苯嗰樣一啲都唔苯啵~ 仲好鬼可愛TIM~
記得要同我三個小鬼做個朋友仔呀~!!
Jojo)) 2009-7-28 10:20:15 AM
兔兔好得意呀!!! 抱抱#^65^#
SiuShan` 2009-7-28 03:41:19 PM
原帖由 波子 於 2009-7-27 10:43 PM 發表
大苯嗰樣一啲都唔苯啵~ 仲好鬼可愛TIM~
記得要同我三個小鬼做個朋友仔呀~!!

你3隻小豬都好得意牙^__^;
大笨佢話願意同您地做朋友喎xD#^9_003^#

快速發帖