條脷掂到鼻仔架

好味嗎?

好好味啊

食到七情上面

食完lam lam脷

小丸你做咩啊?

做咩呢?

食完野要洗手洗面

仲有冇啊?

偷波波條菜

俾多幾條你啦

食得幾開心

尋日同佢剪毛 呢個係新look 露尾裝 XD

踩兔媽既杰作 想c嗎?
kiki520u 2009-7-27 10:43:21 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-27 10:40 PM 發表
哈  我屋企得兩種碟咋 XD
你FB叫咩名啊?? 岩岩Accept 左兩個 @@

丫丫~入到喇!!我facebook個名叫.. rabbit'c koko
haahaa.. 見笑見笑~
Vinkivan 2009-7-27 10:45:39 PM
睇見小丸食得咁好味, 真係連我都想食菜呀~~~ 哈哈哈哈
hh0 2009-7-27 11:10:11 PM
小丸都食得好斯文, 唔似我果D食完變左綠咀!!
wesky 2009-7-27 11:13:02 PM
可能小棠菜既菜汁唔夠綠 XD
有冇邊隻菜綠D架?
CHIUPO=] 2009-7-27 11:25:55 PM
樂樂不嬲食開油麥菜
佢係日日都食
因為如果比其他菜佢食,佢會唔like
然後發脾氣#^62^#
所以搞搞下,我都鐘意食油麥菜-,-
小丸食菜食得好斯文喎xd
樂樂食菜食到周圍都係架#^54^#
hh0 2009-7-27 11:46:46 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-27 11:13 PM 發表
可能小棠菜既菜汁唔夠綠 XD
有冇邊隻菜綠D架?

次次食完油麥菜都濺到週圍都係綠色既汁 + 綠咀 #^51^#
kwaikwai 2009-7-28 12:40:21 AM
小丸好得意呀~~~
好鐘意佢咁多表情~~~~ #^65^#
Jojo)) 2009-7-28 10:18:20 AM
果然又係齋食葉!!!!! 同我家兔兔一樣!!!!!
#^3_002^#
rock_his 2009-7-28 02:32:26 PM
:050: 妳屋企好光(蜢)呀,:050:  兔兔就好啦
Goody09 2009-7-28 04:21:13 PM
呢菜咁好味...幾係開心啦...個咀咀好鬼得意#^64^# #^64^#
Monique_ho 2009-7-28 08:33:13 PM
haha....
好可愛ar ^^
小丸又會咁乖一路食一路俾你影 ar ^^
我隻Momo驚死人搶佢d菜咁.....一行埋去佢就jaja林擔番條菜去第2度食........................

:013:
wesky 2009-7-28 08:39:57 PM
回復 20# 的帖子
用隻大d 既碟嘛 哈哈

回復 21# 的帖子
下次我都俾油麥菜佢食下先

回復 22# 的帖子
難得有人鍾意小丸  XD

回復 23# 的帖子
小丸成條都食架  食得好爽

回復 24# 的帖子
應該用"你" 喔 XD  有露台光線充足D ^^