我岩岩起兔協領養左隻兔仔番黎~~~
咁我見佢d屎屎起左上角~咁我就擺個toilet 起左上啦~~~
隔左陣~~佢又起右下留低d屎屎~咁我就執起晒左上角d屎連toilet 一次過搬到右下角,,
點知佢又再起番左上去屎屎,,,,,,,重複左幾次都係咁,,,,,激死我喇~~~~:076:
BB囡 2009-7-29 11:07:12 AM
bb囡佢都係啦
佢其實識去廁所嫁
但仲係有一半係籠入面亂放
我唯有辛苦d囉,,真係冇計仔
sergey927 2009-7-29 11:15:14 AM
原帖由 為食仔 於 2009-7-29 01:21 AM 發表
唔係網底架,係個籠原裝既膠版,唔會對兔兔隻腳有問題,marukan出品的~
如果你真係唔係成日有時間幫佢執金,又唔想佢踐踏落去,可以買版隔住。不過其實你唔係教左佢好耐者,
可以再教耐d先。

竟然有d咁既籠@@?
好似幾好用咁~~~
我個籠原本都有塊木版起底ga~~不過驚佢訓得唔舒服所以拎走左
sergey927 2009-7-29 11:32:52 AM
原帖由 BB囡 於 2009-7-29 11:07 AM 發表
bb囡佢都係啦
佢其實識去廁所嫁
但仲係有一半係籠入面亂放
我唯有辛苦d囉,,真係冇計仔

咁佢出黎玩戈陣又會唔會留低幾粒起廳?~~xd
BB囡 2009-7-29 12:09:10 PM
咁又唔會wor~~細過時就會..而家冇lu
佢想去會自己走番入籠..
其實佢地係識去既..只係玩玩野姐有時
sergey927 2009-7-29 12:34:26 PM
如果換四方形戈隻廁所對佢會唔會吸引d~?
勞仔 2009-7-29 02:50:49 PM
我隻兔兔好似比較乖丫~佢凡係盒裝~可以擺野嘅地方都屙cc~(包括放草個盒,主糧個盒:046: )
vivi就會去廁所~:002:
肥嘟嘟 2009-7-29 11:33:01 PM
我依家都教緊嘟嘟去廁所...但教極佢都唔識去...我都想叫救命.....
不過佢就唔會亂放水...都系籠度尿尿,屎屎但我想教佢去廁所啊,所以都唔知點算好:016:
sergey927 2009-7-30 07:27:30 PM
岩岩發現~個廁所冇左個網格佢會入去cc@@
睇下佢一陣會唔會入去vi 先~~~~~

快速發帖