我係一隻貓貓兔~4個月大!

光之天使)) 2009-7-30 01:41:42 AM
手指痛唔痛呀~?蘿蔔~
你好靚靚~好可愛~~
不過快d去睇下醫生~
Vinkivan 2009-7-30 02:38:25 AM
蘿蔔係女仔嗎?? 如果係真係用靚女嚟形容哦~ 眼仔圓碌碌又精靈, 真係引屎兔呀~ 俾我家波子見倒真係唔得了呢~!!
不過, 蘿蔔嘅手指仔真係紅腫咗喎~ 樓主要快啲正視問題, 帶蘿蔔去睇醫生呀~!!
kittyz 2009-7-30 10:32:22 AM
原帖由 money 於 2009-7-29 07:03 PM 發表
hello!!!蘿蔔~~
你同我包包好似樣呀!!
不過你細d...

真係幾似樣bor
吾知包包你係咪同蘿蔔一樣好似叭係度呢?:055:
kittyz 2009-7-30 10:33:00 AM
原帖由 勞仔 於 2009-7-29 07:05 PM 發表
哈囉,你係男仔定女仔丫?:053:

同我家兔兔做個朋友好嗎?:003: #^1_002^#

我係女仔黎架~:053:
當然好啦!
kittyz 2009-7-30 10:41:14 AM
原帖由 勞仔 於 2009-7-29 07:32 PM 發表
好多人話佢似狗~~
的而且確佢係同隻狗一齊養,而且,隻狗想咬佢,佢會出抓#^23^#
我隻狗同我家兔兔

之前養過賓尼兔,都覺得好似狗仔~
你隻狗狗係咩品種黎架?
kittyz 2009-7-30 10:42:12 AM
原帖由 MC_2 於 2009-7-29 10:59 PM 發表
應該就係疥癬啦
又紅又腫
兔兔飲得多唔多水呀??
佢地如果真係疥癬會好痕好熱,水都飲多d
你都係帶佢去睇下e生會好d

蘿蔔飲得吾係太多呀..
kittyz 2009-7-30 10:43:43 AM
原帖由 波子 於 2009-7-30 02:38 AM 發表
蘿蔔係女仔嗎?? 如果係真係用靚女嚟形容哦~ 眼仔圓碌碌又精靈, 真係引屎兔呀~ 俾我家波子見倒真係唔得了呢~!!
不過, 蘿蔔嘅手指仔真係紅腫咗喎~ 樓主要快啲正視問題, 帶蘿蔔去睇醫生呀~!!

佢係女仔黎架~:055:
宜加蘿蔔又好似無之前咁紅呀~
eggegg 2009-7-30 10:50:42 AM
原帖由 kittyz 於 2009-7-30 10:43 AM 發表

佢係女仔黎架~:055:
宜加蘿蔔又好似無之前咁紅呀~

疥癬自己好難好架, 唔理佢只會越黎越大範圍
同埋會傳染俾人..都係睇下醫生好d
Jojo)) 2009-7-30 11:07:29 AM
好似棉花糖咁!!!#^58^#
BB囡 2009-7-30 11:35:00 AM
真係好令女wor~~
又白又圓波波
好得人鐘意呀
不過媽媽最好帶佢去睇一睇e生呀
如果蘿蔔病病就唔好啦
老虎b 2009-7-30 11:46:23 AM
蘿蔔,你好靚女,好可愛喎,
可唔可以同老虎B做個朋友仔呀??
LatteMum 2009-7-30 07:43:55 PM
好可愛喔~快d body check 呀!!
★smile:D 2009-7-30 08:35:11 PM
蘿蔔好得意
第3張好似綿羊@v@
好好照顧佢
kumi)) 2009-7-30 09:06:08 PM
蘿蔔好得意,好靚女阿...
都係睇下醫生好d bor~!
kittyz 2009-7-31 11:05:17 AM
原帖由 老虎b 於 2009-7-30 11:46 AM 發表
蘿蔔,你好靚女,好可愛喎,
可唔可以同老虎B做個朋友仔呀??

蘿蔔 : 好呀~nice to meet you#^65^#

快速發帖