早幾日一心諗住買個大d0既兜俾 00 同 66 裝草... 唔使成日整到周圍係..同舒服d, 裝多d...

點知...個結果係...

#^81^# #^81^# #^81^#
eggegg 2009-8-2 01:43:08 AM
原帖由 光之天使 於 2009-8-2 01:11 AM 發表
佢地兩隻都好靚~
仲好似好fd咁添>_

佢地好恩愛架. 非常fd.

我成日望住佢地唔願走 #^13^# #^13^#
eggegg 2009-8-2 01:43:58 AM
原帖由 money 於 2009-8-2 01:40 AM 發表
哈哈!!!:037:
佢地好搞笑呀!!
仲要咁岩俾你影到佢地互望!!!

#^11^# #^11^#  係呀.. 唔影唔得 #^27^# #^27^#
sergey927 2009-8-2 02:22:10 AM
我諗起珍奇百趣既面對面廁所~~:073:
sergey927 2009-8-2 02:23:40 AM
原帖由 eggegg 於 2009-8-2 01:42 AM 發表

唔買lu, 等佢地大d應該坐唔入喇呱 #^51^# #^51^#

佢地而家幾大ar@@
eggegg 2009-8-2 04:17:49 AM
原帖由 sergey927 於 2009-8-2 02:23 AM 發表

佢地而家幾大ar@@

佢地好細, 6-7個月, 係d毛厚...其實好細粒...#^13^# #^13^#

0岩0岩先同00剪0左毛, 即刻縮0左水#^11^#
lingyan 2009-8-2 06:10:46 AM
好好笑,好似望緊鏡咁。

無論個籃幾細幾大,佢地要入去照樣入去唔理你,
我屋企個2隻都已經係咁~
cordero 2009-8-2 08:11:12 AM
感情好到咁...
兔兔鍾意一邊食一邊疴,試下放係個 真廁所隔離可能會好d
ms_babii 2009-8-2 01:07:52 PM
哈-V-
同我果2隻1樣~0~
妮妮 2009-8-2 05:59:19 PM
哈哈!!好可愛!!所以我都係鍾意用草球~:040:
Miyako)) 2009-8-2 09:52:43 PM
我舊蕃薯都係咁...所以個野用左一次就用返草架
喵女)) 2009-8-3 12:26:44 AM
你成日影到佢地互望的=3=羨慕!!
BB囡 2009-8-3 10:57:06 AM
兔兔真係好得意
成日都做d我地意想不到既野我地睇
我都覺得無論佢地幾大都好..佢地都會照入去
因為bb囡明明好肥,但佢死都要入d好窄既(啦)
eggegg 2009-8-3 12:23:13 PM
原帖由 BB囡 於 2009-8-3 10:57 AM 發表
兔兔真係好得意
成日都做d我地意想不到既野我地睇
我都覺得無論佢地幾大都好..佢地都會照入去
因為bb囡明明好肥,但佢死都要入d好窄既(啦)

冇錯.. 我嘗試將個兜掛高d, 同埋放0左去佢個廁所隔離...

00 就好乖, 真係就咁食...

66就 #^81^# #^81^# 食食下就一野同我跳0左入去...#^34^# #^34^#

尋晚坐0左係到睇住佢跳上去食完跳番出黎..真係啤一聲 #^36^# #^36^# #^30^# #^30^#
ronniecheung 2009-8-3 12:28:29 PM
原帖由 eggegg 於 2009-8-3 12:23 PM 發表

冇錯.. 我嘗試將個兜掛高d, 同埋放0左去佢個廁所隔離...

00 就好乖, 真係就咁食...

66就 #^81^# #^81^# 食食下就一野同我跳0左入去...#^34^# #^34^#

尋晚坐0左係到睇住佢跳上去食完跳番出黎..真係啤一聲 ...

我之前都試過呢個方法, 可能個籠細, 個籃仔掛到幾高佢都跳到上去, 一路食, 一跟柯, 仲要 vivi 埋, d草濕哂! 激鬼死!

附上斐斐四個月大時的照片!

跳上 ab 草架要跳上去...

跳上 ab 草架要跳上去...

smallsuishan 2009-8-3 12:29:00 PM
wo..好型丫!!!!

快速發帖