請問各位邊度有夜診啊??? 岩岩毛毛佢好似發兔瘟咁響地彈下彈下嚇到我即嚇抱住佢! 佢係咁踢腳好辛苦咁...
仲有d好似人地哮喘咁既吸氣聲... 而家好軟弱無力咁攤響我雙腳啊... 點算
`Shusonbaby||' 2009-8-21 12:58:39 PM
十分令人心痛的消息#^56^#
chocolate301 2009-8-21 01:08:59 PM
唔好咁傷心啦~
毛毛都想你快D開心返o架!!!

但..知唔知毛毛因為咩事會走o左o既??
elyse)) 2009-8-21 02:33:08 PM
的確好令人心痛的消息
:022: 毛毛走可能係一種解脫...
唔好唔開心
將來大家都會在天堂相遇:014:
vice0926 2009-8-21 02:39:30 PM
節哀順變啦.....#^37^#
Cody)) 2009-8-21 03:18:15 PM
節哀順變! 毛毛REST IN PEACE! 希望你怏D忘記傷痛! :050:
wesky 2009-8-21 06:47:45 PM
REST IN PEACE :054:
RUBBIT 該用戶已被刪除
RUBBIT 2009-8-21 08:18:29 PM

回復 1# 的帖子

wavyxeion 2009-8-22 12:14:09 AM

回復 13# 的帖子

多謝大家既支持...我同毛爸都會振作...
因為我應隧過毛毛,佢o係天上做叻叻兔.
我地o係地上做叻叻爸媽...

其實毛毛除左輕左之外...
仲會無咩精神咁,企又唔係好企得穩...
見到佢後來想跳去一個位都係拖下拖下咁跳...
食量雖然一樣...但係就食得慢左...同埋食下停下...
唯一無唔同到既係,,,佢見到自己鍾意食既野仍然會好雀躍...

最後,我地都係選擇轉返獨立火化...
因為我地怕公眾火化的話...
佢唔知會唔會就咁俾人丟左就算....
始終....我地都想接佢返屋企...
wannabe 2009-8-22 04:46:23 AM
我想人和兔兔的共通點是需要愛
毛毛知道wavy也會感受到的疼愛的
好開心你們想的通, 祝以後生活愉快~:070:
jimlam 2009-8-22 10:05:42 AM
毛毛永遠活在你的心中!
lunguide 2009-8-22 04:35:47 PM
知道這個消息,很是哀傷,我同花生仔講話毛毛家姐走了,花生看著我似懂非懂的。
但我都叫花生祝福家姐在天堂快快樂樂。
我也祝願你們平安。
wavyxeion 2009-8-24 01:19:43 AM
回想當到再見寵兒的時候... 摸著可愛但己不能動彈的小MO屍首... 那雙不再有神的眼睛... 心非常心酸... 把小MO最愛的油麥菜香蕉及紅籮白... 加上付上"無"忘我等帶有思念的鮮花...再不忍看著小MO被火勢吞噬的一刻... 雖然眼的淚己流光... 但內心的眼淚還一直一直的流下來... 經過個半小時的平復後... 火化員很是細心及有耐性地把小MO的骨灰好好的執起內放在一個和MO B一樣顏色的灰黑色盅內...剛剛把小MO B的骨灰帶到家... 入屋後給小MO B看著他所住的小籠子... 為小MO安置在一個櫃子... 那個位置小MO B可看著我們的一舉一動... 雖然身心都很是疲乏... 小MO B 爸爸媽媽都愛你喔! 要與其他小動物都和平相處不要再做霸王妹喇! REST IN PEACE!
jimlam 2009-8-24 01:00:27 PM
令我再想起送別豆豆的一刻!!

那刻心酸,到現在仍存在......:050:

願豆豆和毛毛平安快樂!

快速發帖