前晚佢不停地叫之後每一次叫完佢就會PAT PAT提高,而且佢PAT PAT好唔乾淨,
前晚都會食下一兩條草咖~低2早就開始唔食,咩都唔太食~但都會飲水,,
但佢無流鼻水果D野,,佢係唔係肚呵??同埋佢點解會叫??
我想BRING佢去睇E生丫~但唔知冰間好~
同價錢方面大約幾多~???
養左佢3年6個月大~係果男仔~
好急!!!!!!!請大家回復我~我想聽日BRING佢去睇~
THX!!!!!!!

今日睇左E生~睇紅磡果鬼佬..同佢照左X光~
佢膀胱有石,仲好大粒...佢今日都報左個手術單俾我..但要成$3660..
今日既藥同診金都已經$1138...
佢話果手術要係7日之內做..但我經濟能力....我只係個學生..
屋企人已經出左千蚊..佢地都已經無錢..

elvisli 2009-9-2 06:06:37 PM
等你好消息~~~~~:002:
MOURINHO 2009-9-4 10:13:20 AM
等你好消息~~~~~:051: :051: :051: :051: :051:
珊迪小姐 2009-9-4 10:46:30 AM
吾知而家係咪做緊手術呢!!??
希望成功啦!!!加油呀!!!:020:
Cody)) 2009-9-4 10:50:37 AM
10:35am剛剛打電話比BBQ既主人, 知道佢重等緊入去睇醫生做手術. 真係好心急~~ 本應打算今日請半日假去陪佢地, 但係大老板今日係公司, 唔方面請假, 所以為有等6點鐘放工去診所搵BBQ佢地, 希望BBQ手術成功啦! 希望各位多友都係到為BBQ打氣啦!
Cody)) 2009-9-4 11:10:16 AM
BBQ既主人剛剛比電話我, 佢詬醫生同佢講BBQ今日個腸胃好好, 可以同BBQ做手術, 要等今晚6點左右去接返BBQ, 手術後就要小心睇下跟住黎緊依兩日既情況, 如果OK就會無事, 希望BBQ手術成功, 早日康復啦!
MOURINHO 2009-9-4 11:17:58 AM
咁就好啦....祝佢手術成功....
我糯米滋同oreo 都會支持佢架:053:
eggegg 2009-9-4 11:25:31 AM
BBQ要加油呀 #^9_003^# #^9_003^#
MOURINHO 2009-9-4 11:55:07 AM
原帖由 Cody 於 2009-9-4 11:10 AM 發表
BBQ既主人剛剛比電話我, 佢詬醫生同佢講BBQ今日個腸胃好好, 可以同BBQ做手術, 要等今晚6點左右去接返BBQ, 手術後就要小心睇下跟住黎緊依兩日既情況, 如果OK就會無事, 希望BBQ手術成功, 早日康復啦!

係呀~~你幫我話比佢知做完手術...兔兔身體好虛弱...要盡快返回家...避免中暑....
BBQ 2009-9-4 11:11:43 PM
多謝晒咁多位既關心丫~特別係Cody丫~
如果唔係佢~我諗我放棄左佢啦~CODY佢仲好細心~仲BRING冰袋俾我~
佢已經無事啦~已拿左個大個麥提沙時石出泥啦~
已食左一次藥~仲好活潑精靈~
THX!!!!!!!
smallsuishan 2009-9-4 11:27:16 PM
that's great...
希望兔兔快D好番

同埋 你都要save下兔兔基金
elyse)) 2009-9-4 11:29:48 PM
無事就好啦...好彩有cody......
況且如果你想放棄,就唔會問完父母之後仲開post搵人幫忙啦...
都要有你既堅持先得
BBQ要快些好返:002: ,鍚多d媽咪幾啖
珊迪小姐 2009-9-4 11:31:59 PM
實在太好了!!!甘你要加倍小心兔兔起居飲食喇
做完手術身體會較弱!!
cody真係好人!!為左bbq出心出力!!抵讚!!!#^9_003^#
BBQ 2009-9-4 11:32:05 PM
原帖由 smallsuishan 於 2009-9-4 11:27 PM 發表
that's great...
希望兔兔快D好番

同埋 你都要save下兔兔基金

嗯~我SAVE左啦~~^^~
佢E家乖左~~唔駛用毛巾都食到藥啦~~仲快左好多~
GOOD~!
MOURINHO 2009-9-4 11:33:25 PM
原帖由 BBQ 於 2009-9-4 11:11 PM 發表
多謝晒咁多位既關心丫~特別係Cody丫~
如果唔係佢~我諗我放棄左佢啦~CODY佢仲好細心~仲BRING冰袋俾我~
佢已經無事啦~已拿左個大個麥提沙時石出泥啦~
已食左一次藥~仲好活潑精靈~
THX!!!!!!!

係就好啦.....係咪紅磡動物診所做~~?
快d好返呀...同小心佢傷口呀....
清潔多d:053: :053:
為食仔 2009-9-5 12:46:35 AM
恭喜曬終於做完手術^^BBQ你要加油啊,兔兔黎緊要你好好咁照顧架!

快速發帖