話咁快又9月~原來 lucky 仔已經黎左我屋企 1 年lu~~

今日買左菜心+白菜俾佢食~~兔媽我見佢食得咁悶...手多多....

...

...

...

....

..去相 #^64^#

都幾無聊~~不過好好笑 XD

都幾無聊~~不過好好笑 XD

呀仔~~點解你唔落去食呢~~~

呀仔~~點解你唔落去食呢~~~

菜菜被續一消滅~!!!!

菜菜被續一消滅~!!!!

好味~~~!! 媽咪~~仲有冇???

好味~~~!! 媽咪~~仲有冇???

eggegg 2009-9-7 04:54:14 PM
原帖由 Panda 於 2009-9-7 02:30 PM 發表

我果時都係要9字頭~接近一千,前排我見過 6 百幾~你可以留意下 ^^
但我唔記得左係邊間喇~不過係旺角見到既~

係唔係3呎闊0個隻籠黎架 #^74^# #^74^#
FATO_W 2009-9-7 05:36:06 PM
LUCKY仔話:可唔可以每日都咁樣佈置我個籠牙? #^51^#
笨﹏s!u〞彌 2009-9-7 06:11:16 PM
哈哈~好搞笑呀..
lucky一定好想要多D
又可以睇又可以食ge裝飾品:053:
small_tra 2009-9-7 07:29:30 PM
都幾好玩wor~~~我又試下玩下佢地先~!:040: :040:
sheepman 2009-9-7 08:08:00 PM
哈哈
我每次都放係籠頂由得佢自己企高黎食架xd
估唔到你同我有同樣嗜好wo:040:
Panda)) 2009-9-8 12:10:01 AM
原帖由 eggegg 於 2009-9-7 04:54 PM 發表

係唔係3呎闊0個隻籠黎架 #^74^# #^74^#

直程係我呢隻個SIZE黎~~不過唔知依家仲有冇咁平喇~~
Panda)) 2009-9-8 12:12:10 AM
原帖由 sheepman 於 2009-9-7 08:08 PM 發表
哈哈
我每次都放係籠頂由得佢自己企高黎食架xd
估唔到你同我有同樣嗜好wo:040:

下次叫埋呀芷~~佢玩西瓜~我地玩菜~~haha
好變態tim#^64^#
尤尤 2009-9-8 12:57:50 AM
有得食又有得玩....#^64^#
lunky可以做埋運動添....

快速發帖