假如將兔兔名冊印出黎, 有幾多人會想要??
價錢約 $100/ 本, 70頁左右, A5 Size
因小量印刷, 價錢係咁上下

因目前網上版的尺寸不太符合印刷要求
如果要印, 要由頭到尾重新整理過, 頗多功夫下

所以先了解下有幾多人想要, 我再決定動唔動工啦

目前想要的兔友共 : 22 名
勞仔
kwaikwai
smallsuishan
cheuk123456
`Shusonbaby||'
barbarafok
Sweets Lui
tiffany2003hk
arlingling
波子
Peiian
Panda
bonedog
Cody
lingyan
多多先生
choi_ching
cloudcloudgrace
bonedog
兔仔怡v3v
芝士媽
yukaibe

另外, 如果大家想更換照片, 請將照片連同兔兔名稱及編號(方便修改)電郵至 [email protected]
為達到最佳效果, 請提交質素及像素較佳的照片

千千 2009-9-9 12:59:37 AM
千 千  $100  以下 都 要 =3=
Vinkivan 2009-9-9 02:46:55 AM
我會想要啊~ 但我想同波子換相呢~!! 同埋COOKIE嘅相我冇UPDATE去兔兔名冊。]
WESKY.. 我過兩日SEND俾你可以嗎??
chrisyan 2009-9-9 04:07:05 AM
如果丸波爸用靚靚相機幫胖胖影d質素靚ge相就好喇~
咁至有紀念價值同本野都靚~
兔友影ge參次不齊, 好難放到咁大同靚wor~~
Peiian)) 2009-9-9 08:38:23 AM
我要
不過我人在澳門
但我都會搵人幫我比錢同
wesky 2009-9-9 08:44:47 AM
原帖由 千千 於 2009-9-9 12:59 AM 發表
千 千  $100  以下 都 要 =3=

這個好難保證, 始終唔係大量印, 費用係會高D

我會想要啊~ 但我想同波子換相呢~!! 同埋COOKIE嘅相我冇UPDATE去兔兔名冊。]
WESKY.. 我過兩日SEND俾你可以嗎??

好啊 無問題

如果丸波爸用靚靚相機幫胖胖影d質素靚ge相就好喇~
咁至有紀念價值同本野都靚~
兔友影ge參次不齊, 好難放到咁大同靚wor~~

會印 A5 szie, 應該還可以吧
其實只要夠光, 依家一般DC 都可以影到靚相
有時間同你胖胖影張 ^^
Panda)) 2009-9-9 11:53:04 AM
我都要~~~不過要換下張相先~~要搵張清d 既相~~
等埋我先好印ar wesky ~ #^72^#
bonedog 2009-9-9 12:39:35 PM
我都想放埋普樂入去啊..
但如果你地決定印既話相要幾大呀﹖
因為依家部死人dc...:050:
elvisli 2009-9-9 02:15:27 PM
我想影到張滿意先印落書=.=
Cody)) 2009-9-9 03:27:38 PM
我都想要啊!!不過我隻小B仲未入名冊~
lingyan 2009-9-9 04:13:53 PM
想要,但我可唔可以加埋布甸入去 >w<
wesky 2009-9-9 06:52:14 PM
原帖由 Panda 於 2009-9-9 11:53 AM 發表
我都要~~~不過要換下張相先~~要搵張清d 既相~~
等埋我先好印ar wesky ~ #^72^#

我同你揀左張Lucky仔相放左入兔兔名冊架啦
當然你都可以換第二張 ^^

我都想放埋普樂入去啊..
但如果你地決定印既話相要幾大呀﹖
因為依家部死人dc...

一般DC係夠光的情況下都可以影到靚相
相你可以俾原相我既 寄去我email

我想影到張滿意先印落書=.=

仲有一段時間先印, 可以慢慢影 ^^

我都想要啊!!不過我隻小B仲未入名冊~

加返落去名冊就得

想要,但我可唔可以加埋布甸入去 >w<

可以啊, 加左布甸落名冊未?
勞仔 2009-9-9 06:53:45 PM
我想問,其實我張相象數咁低,印出黎會唔會唔靚嫁...#^49^#
(我唔係太記得放左邊張相上去,我想換另一張,係唔係e-mail比你丫?#^66^# )
wesky 2009-9-9 06:56:43 PM
本野會印 A5 size, 即半張A4紙咁大
我未印過, 所以實際出黎既效果係點, 就唔清楚啦

如果有高像素既相,  當然最好啦, 可以寄去我email
勞仔 2009-9-9 07:10:43 PM

回復 28# 的帖子

咁我直接寄去你e-mail丫..因為平日我都係用手機影,會唔多靚#^4_002^#
Panda)) 2009-9-9 08:03:16 PM
WESKY~~你方便既話~可唔可以俾我睇下你揀果張靚相呢?#^72^#

快速發帖