如題,我想知道鼻頭生肉係咩病,係咪疥癬?
開頭會有咩特徵?

同有我想問下如果吾帶兔兔出街係咪都會有兔"室"?

chocolate301 2009-10-26 01:24:51 PM
加油呀~~會好快冇事o架喇=]
kittyz 2009-10-26 02:11:28 PM
原帖由 alaneva 於 2009-10-26 12:28 PM 發表
係呢~你睇大圍果個DR叫咩名?

佢無講自己咩名啊,但上網睇到叫DR PETER#^60^#
喵喵 2009-10-26 03:39:26 PM
哦 我之前有隻賓尼都係睇佢
鬼佬黎架嘛 好好人...
kittyz 2009-10-26 04:41:47 PM
係呀,第二次見到佢,佢仲笑住同我地say hi,幾nice啊#^5_002^#
kittyz 2009-11-1 10:26:11 AM
琴日帶蘿蔔打第3針
醫生話進展不錯~#^27^#
下一次打第4針,
同埋會再check埋,睇下洗吾洗打多針
同埋會講點樣預防果d野~#^44^#
蘿蔔應該就快好了,好開心啊#^9_003^#
sabirababy 2009-11-1 03:37:49 PM
add oil:002:
陳皮妹 2009-11-5 12:06:10 PM
to kittyz :
當我睇到呢個post之後,我真係不禁要讚一下你既態度,
因為我睇到有d兔友因為緊張蘿蔔而不知不覺地加重咗語氣,
响你應該最心慌意亂既時候,你不但冇因為咁而開網上大戰,
返而仲有禮地多謝各位好兔友既意見,如果俾着係我可能己經冇氣再慢慢解釋,
仲有就係你對蘿蔔果仲不離不棄既態度,希望我可以响呢個post入面學習到一些
你既優點,
祝蘿蔔早日康復!!!!!!!!!!!!!:061:
kittyz 2009-11-5 04:02:10 PM
原帖由 陳皮妹 於 2009-11-5 12:06 PM 發表
to kittyz :
當我睇到呢個post之後,我真係不禁要讚一下你既態度,
因為我睇到有d兔友因為緊張蘿蔔而不知不覺地加重咗語氣,
响你應該最心慌意亂既時候,你不但冇因為咁而開網上大戰,
返而仲有禮地多謝各 ...

其實果陣時真係有一刻吾想睇落去,
不過我知道大家都係緊張蘿蔔先會咁#^58^#
都吾係咩優點來啊#^5_002^#
蘿蔔:我會快d好番架啦!#^9_003^#

喵喵 2009-11-5 04:50:41 PM
大家都係關心蘿蔔 你真係大量呢 ^^""
祝蘿蔔快D好返呀 ^^
kittyz 2009-11-5 05:53:16 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-5 04:50 PM 發表
大家都係關心蘿蔔 你真係大量呢 ^^""
祝蘿蔔快D好返呀 ^^

多謝喵喵媽,我跟蘿蔔會加油的!
今個星期6再去打針,希望吾洗再打,可以好番曬!#^9_003^#
陳皮妹 2009-11-6 07:28:07 AM
蘿蔔呀,你要加油呀,唔好再要我地同你媽媽太擔心先得嫁,知冇!!!!!!!!!!!!!!:048:
kittyz 2009-11-7 09:05:06 PM
原帖由 陳皮妹 於 2009-11-6 07:28 AM 發表
蘿蔔呀,你要加油呀,唔好再要我地同你媽媽太擔心先得嫁,知冇!!!!!!!!!!!!!!:048:

蘿蔔:知道啦∼我今日打埋第4針,係咪好叻叻呢#^64^#
kittyz 2009-11-7 09:06:39 PM
今日同蘿蔔打第4針(最後一針)
醫生check完之後,話蘿蔔仲有一隻手指同腳指仲有d"蕉"未甩
如果驚復發,需要滴一d藥水係頸到,確保完全康復
要滴3個月,每月一次

快速發帖