我想要個腳墊/豬仔板 ,同咪wc有冇人有><我依家用報紙比佢墊住先.出面果d好貴
邊個有以上果d相不如影張相比我,我吾係幾明果d係點既樣

雪姬女 2009-11-23 07:53:17 AM
原帖由 carmen89134 於 2009-11-22 04:17 PM 發表
我住牛頭角,最好係觀埼呢頭,吾知最好平d.吾係好細.等佢大d我再買番個

我都係住觀塘wo~我每個星期六or日都去葵芳買平野架啦~葵芳d野已經平過mk好多架啦~!
再唔係去睇兔兔物品轉讓有冇人放d平廁所lo~2x零3x幾蚊~!
兔兔廁所一定要用木粒or "紫"粒的~就咁用木糠好易比d尿浸傷兔兔d手腳架~!(木糠唔吸味事小吸尿極差的)
浸傷兔兔d醫藥費又係番到~唔好因為冇錢就令兔兔痛苦呀~!
你應該養兔前要諗清楚負唔負擔得起兔d洗費先好養lo~!
我唔想兔兔又變左孤兒兔的~!

p.s:我以上的語氣不是罵你的~是一心歸於兔兔利益所想的~請見證~!
carmen89134 2009-11-24 03:57:00 PM

回復 15# 的帖子

pet cafe d野冇價錢既
carmen89134 2009-11-24 03:59:06 PM

回復 16# 的帖子

我吾會放棄佢地,死都叫我家姐買比佢,葵芳邊度?我想去睇下
小糖^^ 2009-11-24 04:56:06 PM
雪姬女 2009-11-24 08:50:08 PM
原帖由 carmen89134 於 2009-11-24 03:59 PM 發表
我吾會放棄佢地,死都叫我家姐買比佢,葵芳邊度?我想去睇下

葵芳葵涌廣場二樓(果道有幾間pet用品店架~可以搵到平野的)~你搭mtr一出就見到葵涌廣場架啦~!
carmen89134 2009-11-25 10:24:48 PM

回復 19# 的帖子

55蚊2包咩 ?邊有甘平:078:
carmen89134 2009-11-25 10:26:34 PM

回復 20# 的帖子

有冇網可以 睇下?????
雪姬女 2009-11-25 10:28:40 PM
原帖由 carmen89134 於 2009-11-25 10:26 PM 發表
有冇網可以 睇下?????

SORRY~佢冇網頁的~!
sheepman 2009-11-26 08:38:11 PM
wc真係好平=.=...如果你冇咩經濟能力
都應該買得起一個
因為35都有一個
你上yahoo拍賣到search下啦
再唔係去q-pet or求其一間寵物店都有....45左右!
carmen89134 2009-12-15 10:03:03 PM
買左WC不過冇腳墊遲d再買:052: 一定要買到
明月 2009-12-16 12:38:17 PM
我有個Alex的WC,但有小小漬喎!
katy)) 2009-12-16 01:12:15 PM
如果唔方便去咁遠… 淘寶有兔廁所和腳墊賣,(但係wc價錢同香港差不多/ 腳墊好似好平) 不過要請人地幫你買…

反正你都會換籠,會唔會考慮買個籠底拉出來,上面有腳墊果隻?? (我屋企用緊… 如果你想睇相我可以給你)

係呢,兔兔識唔識去wc呀??
你試下去 X-pet 搵woody cat 木屑砂… 五十幾蚊一包好大包,有排用… (記住叫人幫你拎… 好重#^31^# ) 有次見到 petlinx 佢地做特價買一送一… 但係搵唔返lu~#^36^#

報紙就唔好用啦… 因為兔兔牙痕起上來咩都咬,最慘係吞左都唔知…(因為冇可能24小時望住佢) 加上報紙唔吸水+有異味… 兔兔一間尿完又踩返上去 = =""

carmen89134 2009-12-18 07:53:28 PM

回復 27# 的帖子

可吾可以影張相黎睇下,我隻兔兔好乖買左幾日已經識去wc- -不過d屎又吾會係次所去,有冇得教嫁?

快速發帖