有生以來最無聊的一次...今日之後...mocha從此唔要佢老豆(即係我)話要同我斷絕父子關係

為了娛樂大家..我(即係mocha老爸)...毅然跟我既乖仔(即係mocha)...從此互不相干

如果大家都覺得mocha爸(即係本人)真係好無聊..請回應一句

"mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了...":056:

tracy)) 2009-11-24 12:57:24 PM
"mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了..":077:
哈哈~~~~mocha爸你係咪玩到無野好玩.......你得閒玩下mocha好過啦,佢d屎屎唔好玩架~~~~:073:
陳皮妹 2009-11-24 12:58:34 PM
mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了

不過...你實在太有生意頭腦喇,
我以後知到,我每日返到屋企之後,見到全屋我以前係認為垃圾既物體,
化做可以搵食既材料喇,多謝mocha爸!!!!!!
elvisli 2009-11-24 10:41:24 PM
你地下次可以試下用黎搽面
smallsuishan 2009-11-24 11:19:00 PM
mocha爸......

我今日行過見到珍珠奶茶就諗起你....張相 #^73^#
完全想嘔出黎 #^40^#
mocha 你快D離開呢個顛佬啦........
Vinkivan 2009-11-24 11:46:40 PM
mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了...

真係睇見就想暈, 點解你可以有個咁無聊嘅腦袋???? #^11^# #^11^# #^11^#

真係要過兩招嚟等我都整返杯"Cookie N Cream"先~~~ #^13^# #^13^# #^13^#
elyse)) 2009-11-25 12:07:59 AM
"mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了..."

MOCHA不如你離家出走啦....
成日同個傻ge一齊,會變精神病...::073: 以後唔敢飲珍珠奶茶
hh0 2009-11-25 12:11:02 AM
mocha應該一早同你斷絕父子關係
依家搞到 mocha=嘔心, 好慘呀
mocha既內心一定受到好沉重既打擊.....

mocha, 外面既世界多美好, 過來EE度啦.....
.......從此互不相干...........
elyse)) 2009-11-25 12:14:45 AM
原帖由 hh0 於 2009-11-25 12:11 AM 發表
mocha應該一早同你斷絕父子關係
依家搞到 mocha=嘔心, 好慘呀
mocha既內心一定受到好沉重既打擊.....

.......從此互不相干...........

.......從此互不相干........... [/quote]
wahahahhahah....hho你呢句好爆笑,笑死我了...hahha
不錯!不錯!趁明天你爸爸上班時,你就拿埋d apd坐火車搵我地啦~
hh0 2009-11-25 12:19:12 AM
#^64^# 記住帶多D apd, 唔要momi
riva.)) 2009-11-25 12:20:36 AM
....... 你真係有試過味?!..:026:
elvisli 2009-11-25 12:26:46 AM
當然試過啦

...淡淡的綠茶香加上彈牙QQ的珍珠...令我回想起初戀同春天既感覺:012:

就好似自己仲係十八廿二一樣..有說不出的感動:039:

看來...這就是幸福(學周麗琪):038:

今次應該會是最後一次做無聊事影嘔心相:016:

但不排除有新念頭:048:

(我平時份人好正經...不過唔知有無人信):055:

riva.)) 2009-11-25 02:56:57 AM
我第一個唔信!!:035:
katatata 2009-11-25 08:59:34 AM
:002:  其實mocha應該開間專門店, 應該有得諗下... =  =+
咁好諗頭, mocha一定會大紅大紫的~:057:
勞仔 2009-11-25 12:30:42 PM
mocha爸...你真係無得救...你真係太無聊了...
mocha,呢排天氣暖返,係時候著草啦~~:007:
圖中人是mocha爸~~:062:
小米 2009-11-25 01:12:43 PM

回復 26# 的帖子

救命.......
mocha 爸, 你真係好衰!!
人地最鍾意既飲品比你搞到咁...仲要加埋 d 咁既對白.. MY GOD:046:

快速發帖