今日實在太好玩了...一切盡在不言中

執相執左兩日..希望大家都鐘意

全程要照顧MOCHA...所以MOCHA佔篇幅比較多..請勿見怪

雪姬女 2009-12-1 02:39:07 AM
mocha 咩 喵喵 呀~mocha已經愛上左喵喵啦~!:046:
sheena 2009-12-1 08:35:17 AM
mocha好得意呀!!!!!!:039:
uumeme 2009-12-1 09:01:21 AM
兔又可愛, 影得又靚:039:
eggegg 2009-12-1 09:46:08 AM
哇. 好開心呀 :021: :021: :021: :021:

唔知我d兔兔出到街係咪都咁乖架呢:039:
firen_freeze)) 2009-12-1 05:24:09 PM
後面有d相睇唔到啦...可惜....

不過d兔兔好得意ar#^65^#

係邊個食到個咀仔綠哂
rachellau19987 2009-12-1 05:36:38 PM
好驚兔兔會唔會跑跑下JUMP 左落去GA........
FATO_W 2009-12-1 05:59:55 PM
mocha同喵喵好fd
有一張相mocha同喵喵一齊坐 佢個樣勁man #^39^#
有好多張相mocha同個地下融為一體
有保護色 xd
hh0 2009-12-1 06:15:12 PM
見大家既兔兔玩得好開心, D相又靚
同時出幾個塔門post, 睇到有D眼花啦
vivipig 2009-12-1 06:58:23 PM
香港兔地真係幸福~
用品又多, 又可以出街街~ 仲可以約埋出黎玩~~~
我都想帶丁丁去呢~~~
wesky 2009-12-1 08:05:15 PM
係咪帶左大光圈鏡去影 o.o
elvisli 2009-12-1 11:54:10 PM
帶左50.4同埋

死馬70300apo(二手入手$1000)...正
wesky 2009-12-2 12:51:47 AM
三支鏡啦喎 o.o
elvisli 2009-12-2 12:56:26 AM
原帖由 wesky 於 2009-12-2 12:51 AM 發表
三支鏡啦喎 o.o

KIT鏡唔計啦..哈哈

而家諗緊下支要1680za or 超wide鏡好
831555 2009-12-26 06:14:10 PM
very nice trip  , next time i want join

快速發帖