今朝起身仲好地地,放工返到黎見佢訓左係度以為佢訓緊覺,點知到我開籠先知原來佢係死左唔係訓左,我下就仲買左玩具諗住俾佢玩.........:077:

永遠愛你,小白.......

小糖^^ 2009-12-2 10:32:39 AM
RUBBIT 該用戶已被刪除
RUBBIT 2009-12-2 01:23:24 PM
妮妮 2009-12-2 01:45:32 PM
原帖由 光之天使 於 2009-12-1 11:29 PM 發表
鼻仔咁黃,好明顯係有病~可能係呼叫道既疾病~

下次做好準備,睇多d相關既資料,就可以揀一隻正常健康既兔兔~
如果下次再養~不妨考慮下去兔協領養丫~

兔兔有病一定好辛苦架喇~~去彩虹橋可能佢會舒服d~
所以唔好太 ...

講得好啱~:010:
芝士媽 2009-12-2 01:51:01 PM
節哀順變~
因為部分寵物店既惡行(出售太年幼既或帶病既兔兔, 教錯點養, etc), 令到無辜既小兔兔同未有經驗既主人受苦傷心 ><
kikocheese 2009-12-2 09:56:52 PM
好多謝你地既幫助同安慰,我會收拾心情既,我知道就算幾唔開心,返工都唔可以影響心情,不過我今日返工真係好似一個活死人咁,差d仲喊左出黎,雖然同佢一齊既時間都唔夠一個禮拜,但係我真係當佢係我既家人咁,一收工邊度都唔去番去睇佢,尋晚真係唔知點做好,好彩有你地一班朋友既幫助同安慰,我先好左d................

rubbit,你所講既野,寵物店個個人都有同我講,我都有做齊架,最多係每日收工抱佢出黎梳毛,摸下,,之後都係放佢番入去,可能佢仲細未可以適應到,不過都好多謝你既意見...........

我尋晚打俾寵物店,佢地話會幫我換番一隻,希望第時個隻會健健康康啦.........

快速發帖